SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > POZA ZILEI, 22 iulie 2012: Irina Begu și Alize Cornet cu trofeele cucerite la București

POZA ZILEI, 22 iulie 2012: Irina Begu și Alize Cornet cu trofeele cucerite la București


Irina Begu si Alize Cornet cu trofeele cucerite la București (foto: BCR Open Romania)

Orice organizator de turnee își dorește să aibă finala perfectă, adică în ultimul act să se califice primii doi favoriți sau primele două cupluri cotate cap de serie. Așa s-a întâmplat în concursul de sâmbătă, de la București, acolo unde pentru titlu au jucat prima favorită, perechea Irina Begu/ Alize Cornet și cea de-a doua, Raluca Olaru/ Elena Bogdan. S-au impus, așa cum știți, Irina și Alize, cu 6-2, 6-0.

Mai sus le vedeți pe cele două cu trofeele și cecul primit după disputarea finalei. Mai trebuie spus doar că acesta e al patrulea titlu de dublu consecutiv cucerit de Irina la turneul bucureștean. Indiferent de denumirea lui – știți că în urmă cu ceva timp fosta conducere a federației a plecat cu tot cu sponsori – ea s-a mai impus de două ori alături de Elena Bogdan și o dată alături de Simona Halep.

Acum, îi țin pumnii Irinei să ajungă pe tabloul de dublu mixt la Olimpiadă. Va afla asta în timpul Jocurilor, în funcție de înscrieri. Tragerea la sorți pentru tabloul de mixt va avea loc la 31 iulie.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close