SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal este la Kiev, unde va asista la finala Euro 2012

Rafael Nadal este la Kiev, unde va asista la finala Euro 2012


Pau Gasol este un bun prieten al lui rafa, fiind printre primii care l-a imbratisat după cucerirea titlului la Roland Garros


Eliminat în turul al doilea la Wimbledon de Lukas Rosol, Rafael Nadal are astfel ocazia de a-şi încuraja prietenii din naţionala Spaniei chiar din tribune la Euro 2012.Conform marca, Rafa a plecat azi la Kiev alături de alţi doi magi ai sportului spaniol: baschetbalistul Pau Gasol şi pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, pentru a-i încuraja din primul rând pe iberici în încercarea de a cuceri al treilea mare titlu consecutvi, după Europeanul din 2008 şi Mondialul din 2010.

Cunoscut ca un mare fan al fotbalului, Rafa a urmarăti toate meciurile disputate de iberici la Campionatul European. El şi acum doi ani, la finala Mondialului din Africa de Sud a plecat special la meci şi a sărbătorit în vestiar, alături de noii campioni, după meci.

3 thoughts on “Rafael Nadal este la Kiev, unde va asista la finala Euro 2012

  1. chiar ma gandeam ca ai uitat de fotografia asta!
    ai asteptat cel mai bun moment sa o postezi!
    chiar imi place, si sa stii ca nu multe lucruri legate de nadal imi plac.
    succes diseara la meci

    1. Nu aveam cum sa uit, dar era ciudat sa o postez dupa ce au trecut multe zile. E una dintre cele mai bune fotografii ale anului, dupa parerea mea.

  2. am vazut doar prima repriza, era clar cine bate, imi pare rau ca atat cat m-am uitat cameramanii nu i-au prins si pe cei trei in tribuna, in schimb mi l-au aratat pe printul felipe

Leave a Reply

Top