SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victorii românești la turneele de la Palermo și Stanford

Victorii românești la turneele de la Palermo și Stanford


Irina Begu


Ziua de luni a fost una plină pentru jucătoarele noastre prezente la turneele de la Palermo și Stanford. Cea mai frumoasă victorie a obținut-o Irina Begu, care a eliminat-o, în Italia, pe finalista ediției trecute, Polona Hercog, cap de serie 6.

Begu s-a impus cu 6-1, 7-6 și va juca în optimile de finală cu Lourdes Domingues Lino (Spania). Tot la Palermo, și tot în turul 1, Alexandra Cadanțu a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe olandeza Kiki Bertens, și va juca pentru un loc în sferturile de finală cu  a șaptea favorită, franțuzoaica Alize Cornet.

La dublu, Edina Gallovits și rusoaica Vera Dușevina, favorite 3, au ajuns în sferturile de finală după 3-6, 7-6, 11-9 cu perechea italiană  Camerin/ Knapp. Mădălina Gojnea și italianca Claudia Giovine au fost învinse în primul tur cu 7-6, 6-2 de cuplul Cohen/ Hendler.

La Stanford, Sorana Cîrstea a ajuns în sferturile de finală la dublu, acolo unde face pereche cu britanica Anne Keothavong. Cele două au învins cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6 perechea Glatch/ Zheng. În turul secund, Sorana și partenera ei vor juca împotrva principalelor favorite, Gajdosova/ King. Culmea e că la simplu adversara Soranei din primul tur e tot Vania King! Sorana e favorită 9 a turneului cotat ca Premier.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău în GSP: Ar deschide un bar cu Safin, ar merge la casino cu Răzvan Sabău şi pe Djokovic l-ar lua să-i fie partener în film

One thought on “Victorii românești la turneele de la Palermo și Stanford

Leave a Reply

Top