SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO: Sorana Cîrstea s-a certat cu arbitrul la Stanford și a avut câștig de cauză

VIDEO: Sorana Cîrstea s-a certat cu arbitrul la Stanford și a avut câștig de cauză


Sorana in disputa cu arbitrul

Sorana Cîrstea a avut parte de un moment încins în timpul meciului cu Dominika Cibulkova din sferturile de finală de la Stanford. Practic, Sorana le-a explicat arbitrei de scaun, dar și arbitrului principal, regulamentul după o minge acordată eronat. Vedeți mai jos întreaga fază, dar și modul în care Sorana și-a apărat punctul de vedere. Până la urmă a câștigat nu doar punctul, dar și întreg meciul.

2 thoughts on “VIDEO: Sorana Cîrstea s-a certat cu arbitrul la Stanford și a avut câștig de cauză

  1. Sorana e foarte smecheraaa! N-am vazut-o niciodata atat de hotarata si “rea”. A avut o atitudine foarte buna si… minunea a venit! In 99% din cazuri, cand te certi cu arbitrul, te certi degeaba. Bravo ei ca a insistat sa vina arbitrul turneului. Arbitra de scaun a cazut cam de cacao… :)) Si aia din tribuna tari de tot: “Give her the point!” Bravo, Soranita.

    1. Da, s-a purtat super tare. A avut o atitudine de profesionista adevarata, stia ca adevarul e de partea ei si si l-a sustinut pana in panzele albe. Acum arbitrii vor citi regulamentul inainte la meciurile ei, nu cred ca va mai avea astfel de probleme in viitorul apropiat.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close