SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Begu – Wozniacki și Cîrstea – Lisicki, cele mai tari meciuri cu români la US Open

Begu – Wozniacki și Cîrstea – Lisicki, cele mai tari meciuri cu români la US Open

Irina Begu in echipamentul galben de la Jocurile Olimpice

Cei 6 români aflați pe tablourile principale la US Open și-au aflat adversarii din primul tur.

Singurul prezent pe tabloul masculin, Adrian Ungur, va juca în primul tur cu un jucător venit din calificări, urmând ca în caz de victorie să joace în turul doi cu învingătorul meciului Cilic – Matosevic.

La feminin, fetele noastre au picat, în marea majoritate, cu nume importante ale circuitului. Astfel, Sorana Cîrstea se află în primul sfert de tablou și va debuta contra celei de-a 16-a favorite, germanca Sabine Lisicki. Sorana conduce cu 3-0 în întâlnirile directe, ultima victorie obținând-o anul trecut, la Indian Wells.

Simona Halep e în al doilea sfert al tabloului și va juca în primul tur contra cehoaicei Iveta Benesova, pe care o conduce cu 2-1 la meciurile directe. Ultima victorie a Simonei a venit anul acesta, la Dubai. Pe același sfert de tablou se află și Alexandra Cadanțu, care va juca în primul său meci de pe tabloul principal de la New York contra canadiencei Alexandra Wozniak, care a învins-o anul acesta, la Budapesta, în singura întâlnire directă.

Irina Begu, aflată în sfertul al treilea, are sarcina cea mai dificilă dintre toate cele 5 fete de pe tabloul principal. Ea va juca în primul tur contra celei de-a opta favorite, Caroline Wozniacki, cea care, la New Haven încearcă să cucerească al cincilea titlu consecutiv. În același sfert trei se află și Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul 26. Ea va reveni în circuit după o pauză de două luni, mai precis de la Wimbledon, unde s-a accidentat în timpul unul meci de dublu. Monica va juca în primul tur la US Open împotriva japonezei Ayumi Morita.

În ceea ce privește tabloul masculin de simplu, pe care îl puteți vedea AICI, nu voi comenta prea multe. Voi spune doar că Federer e pe aceeași jumătate cu Andy Murray, iar Djokovic cu David Ferrer.

La feminin, tabloul principal e AICI. Semifinalele de vis ar fi Serena Williams – Agnieszka Radwanska și Victoria Azarenka – Maria Sharapova

Leave a Reply

Top