SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV Alexandra Dulgheru: Sper ca într-o lună să pot juca primele turnee

EXCLUSIV Alexandra Dulgheru: Sper ca într-o lună să pot juca primele turnee


Alexandra Dulgheru

Nu vă este dor de Alexandra Dulgheru? Mie da, şi tocmai de aceea am vorbit cu ea zilele trecute pentru a vedea cum decurge recuperarea după operaţia la genunchi suferită în luna martie, şi despre care aţi putut citi AICI. Am aflat astfel că totul decurge bine şi că e posibil ca peste aproximativ o lună să o revedem pe Alex în turnee. Mai întâi în câteva ITF-uri, pentru a se reacomoda cu efortul. Dar mai bine citiţi în continuare ce mi-a declarat.

AICI puteţi citi declaraţiile Alexandrei date în exclusivitate pentru Doartenis.ro în iunie, atunci când medicul i-a permis să înceapă, progresiv, antrenamentele.

Recuperarea merge bine. Pot juca tenis mai des, dar încă nu zilnic“, mi-a spus Alexandra. Ea a recunoscut că, de când s-a operat, şi-a schimbat puţin stilul de pregătire. “Mi-am dat seama că va trebui să mă modelez puţin după ritmul genunchiului. Şi aici nu mai ţine de cât de repede vreau eu să mă pun pe picioare şi să revin în circuit. El este cel care dictează, şi când va fi pregătit, voi ştii“, mi-a mai spus Alexandra, care a oferit astfel o mostră de maturitate şi profesionalism. Este declaraţia unei persoane care a înţeles că există momente în carieră în care trebuie să îţi asculţi organismul şi în care graba revenirii chiar strică treaba.

În aceste condiţii, e greu de prevăzut o dată fixă la care se va produce revenireape teren a jucătoarei noastre. Dar există, totuşi, o dată aproximativă, şi ea nu e deloc îndepărtată: “Sper ca într-o lună să pot să încep să joc primele turnee. O perioadă, la început, voi participa la nişte concursuri mai mici, ITF-uri. Deocamdată nu ştiu exact ce turnee voi juca, dar ăsta e planul”, a mai declarat Alexandra. După care a încheiat: “Să sperăm că va fi bine. Eu ma simt din ce in ce mai OK pe teren, dar în procesul ăsta trebuie răbdare“. Un mare adevăr spus de o adevărată luptătoare.

PS. Dacă vă întrebaţi de ce postez astăzi acest material, explicaţia e simplă: pentru că azi e ziua ei de nume, fiind Sfântul Alexandru. La Mulţi Ani!

Leave a Reply

Top