SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău a câștigat cel mai important titlu din carieră: Mastersul de la Cincinnati!

Horia Tecău a câștigat cel mai important titlu din carieră: Mastersul de la Cincinnati!


Horia Tecau si Robert Lindstedt


Horia Tecău și Robert Lindstedt au cucerit cel mai important trofeu de când au început colaborarea. Cei doi s-au impus în finala Mastersului de la Cincinnati, acolo unde au dispus cu scorul de 6-4, 6-4 de indienii Bhupathi/ Bopanna.

Acesta e primul titlu Masters din cariera lui Horia și, de asemenea, din cea a lui Robert. Anul acesta, ei au cucerit împreună patru titluri: București, s’Hertogenbosch, Bastad și, acum, Cincinnati. Pentru Horia, acesta e al 13-lea titlu ATP din carieră! În afară de cele din 2012, el a mai triumfat în 2011 la Zagreb, Acapulco, Casablanca si Bastad, în 2010 la Auckland, Casablanca, s’Hertogenbosch, Bastad și New Haven. De-a lungul timpului, Horia a mai jucat alte 11 finale!

În plus, nu trebuie uitate cele trei finale consecutive jucate la Wimbledon și titlul cucerit la dublu mixt la Australian Open împreună cu Bethanie Mattek Sands.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close