SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu, eroina serii la US Open: a învins-o pe Caroline Wozniacki!

Irina Begu, eroina serii la US Open: a învins-o pe Caroline Wozniacki!


Irina Begu a invins-o pe Wozniacki la US Open

Irina Begu a produs cea mai mare surpriză a acestei ediții a US Open: jucând perfect, ea a învins-o în meciul vedetă de pe terenul Louis Armstrong, pe finalista ediției 2009 și semifinalista ultimelor două ediții, fostul lider mondial Caroline Wozniacki! Și nu doar că a învins-o, dar a făcut-o extrem de clar, cu 6-2, 6-2, într-o oră și 22 de minute!

Succesul, cel mai important din cariera Irinei – e prima victorie a ei în fața unei jucătoare din Top 10 din 6 meciuri – vine la doar două zile după împlinirea vârstei de 22 de ani. Mai mult, aceasta e prima victorie obținută de româncă vreodată la US Open. ”Nu am avut nimic de pierdut în seara aceasta. Am folosit tactica potrivită de la început și am jucat la același nivel până la final – am servit foarte bine, ceea ce a reprezentat cheia jocului. Este prima mea victorie în fața unei jucătoare din Top 10 și sunt foarte fericită”, a declarat, la finalul partidei, Irina. Pentru Begu, această victorie extraordinară vine exact în momentul potrivit. Ea ocupă acum locul 96 în lume și victoria de aseară îi va aduce un salt de cel puțin 20 de locuri în clasament.

Încă nu realizez ce am făcut cu adevărat în această seară, acum vreau doară să savurez momentul și cu siguranță mâine voi realiza exact dimensiunea victoriei”, a mai spus Irina, pe care o felicit din tot sufletul pentru victoria de aseară.

Următoarea adversară a Irinei Begu va fi Silvia Soler Espinosa, din Spania, ocupanta locului 58 mondial, în fața căreia a câștigat una dintre cele două întâlniri directe.

AICI vedeți statistica meciului dintre Irina Begu si Caroline Wozniacki

CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2018: Irina Begu și Monica Niculescu vor juca miercuri în primul tur

2 thoughts on “Irina Begu, eroina serii la US Open: a învins-o pe Caroline Wozniacki!

  1. TARE DE TOT, IRINA
    Si va fi si mai tare daca nu se taie in turul urmator
    A jucat atat de relaxata, de linistita, nu am vazut gesturi de frustare, lamentari la cate o minge gresita, figuri de star, a facut exact ce tb sa faca cu o caroline care sa recunoastem a fost si accidentata de la turneul trecut, dar chiar si neaccidentata si tot cred ca ar fi batut-o irina pt ca si-a vazut de treaba ei, a lovit si a castigat
    oricum caroline nu mai e nici macar ce era cand era nr.1, nu este competitiva din punct de vedere al fortei, al tehnicii, personal nu mi-a placut niciodata, dar nici nu am ceva cu ea
    bravo irina

Leave a Reply

Top