SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu luptă azi pentru calificarea în turul 3 la US Open

Irina Begu luptă azi pentru calificarea în turul 3 la US Open


Irina Begu la US Open

O nouă zi plină de emoţii pentru români la US Open. Irina Begu, ultima reprezentantă a ţării noastre în întrecerea de simplu, va juca diseară, în al doilea meci al zilei de pe terenul 6, împotriva Silviei Soler-Espinosa, din Spania. Dar în afara ei, alţi trei români vor mai juca în întrecerile de dublu.

Horia Tecău şi Robert Lindtsedt, favoriţi  3 în ântrecerea de dublu masculin, vor debuta la actuala ediţie a US Open contra perechii italiano/ argentiniene Daniele Braciali/ Horacio Zeballos. Campioni duminica trecută la Mastersul de la Cincinnati, Horia şi Robert au rămas principalii favoriţi la finală de pe jumătatea superioară a tabloului, după ce liderii mondiali, Max Mirnii şi Daniel Nestor, au fost eliminaţi în primul tur. Meciul lor de azi este al treilea pe terenul 10.

În întrecerea de dublu feminin azi vor intra ultimele două reprezentante ale ţării noastre. Fiecare cu altă parteneră, deşi la jocurile Olimpice au jucat împreună. Sorana Cîrstea şi italianca Alberta brianti vor juca în primul tur contra favoritelor 13, Bethanie Mattek Sands/ Sania Mirza, în al treilea meci de pe terenul 6. Adică imediat după ce se va încheia partida Irinei Begu.

Simona Halep şi ucraineanca Olga Savchuk vor începe parcursul de la US Open contra cehoaicelor Renata Voracova/ Klara Zakopalova, în primul meci de pe terenul 10.

AICI vedeţi ordinea de joc a meciurilor de azi de la US Open.

4 thoughts on “Irina Begu luptă azi pentru calificarea în turul 3 la US Open

        1. da, de fiecare data ma parlesc cu optimismul meu. Dar tot voi avea la un moment dat satisfactia unui mare succes venit din partea fetelor, sunt sigur de asta

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close