SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ziua decisivă la Jocurile Olimpice: Federer atacă Golden Slam, surorile Williams vor al treilea titlu consecutiv, Andy Murray dispută două finale!

Ziua decisivă la Jocurile Olimpice: Federer atacă Golden Slam, surorile Williams vor al treilea titlu consecutiv, Andy Murray dispută două finale!


Arena Centrală de la Wimbledon, locul unde se vor decerna azi 3 titluri olimpice

Fashion Days

O zi extrem de interesantă astăzi, la Jocurile Olimpice în întrecerea de tenis. Nu doar pentru că este ultima, dar și pentru că are o desfășurare foarte interesantă. Pentru că în program avem trei finale care mai de care mai interesante.

Cea masculină va începe la ora 16.00, între Roger Federer și Andy Murray, meci care se va disputa după sistemul ”cel mai bun din cinci seturi”. Tot azi se joacă și finala feminină de dublu, în care surorile Serena și Venus Williams încearcă să obțină al treilea titlu olimpic consecutiv. Adversare le vor fi cehoaicele  Hlavackova si Hradecka. Meciul începe la ora 14.00.

Ultima finală pentru aur a zilei îl va avea în prim-plan tot pe Andy Murray, care va juca alături de Laura Robson pentru aurul olimpic de dublu mixt împotriva principalilor favoriți, Victoria Azarenka și Max Mirnii.

CITEȘTE ȘI:  S-au stabilit adversarii românilor la Jocurile Olimpice

Leave a Reply

Top