SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Drama Jarmilei Gajdosova, partenera Monicăi Niculescu din China: a aflat înaintea finalei de la Guangzhou că i-a murit mama!

Drama Jarmilei Gajdosova, partenera Monicăi Niculescu din China: a aflat înaintea finalei de la Guangzhou că i-a murit mama!


Jarmila Gajdosova

Sportivii, în special cei din tenis, sunt invidiaţi de majoritatea oamenilor pentru viaţa lor. Călătoresc, fac ce le place, adică joacă tenis, şi câştigă şi bani din asta. La prima vedere sunt destule argumente pentru a activa invidia. Numai că foarte puţini ştiu ce se ascunde în spatele orelor de antrenament, ce se ascunde în sufletele sportivilor atunci când sunt departe de familie. Sau cum primesc veşti care pot dărâma şi un munte de om, dar totuşi decid, în ciuda tuturor opreliştilor, să-şi ducă treaba până la cap.

Este cazul Jarmilei Gajdosova, partenera Monicăi Niculescu la Guangzhou, care a aflat vineri seara, adică înaintea finalei de dublu a turneului din China, că i-a murit mama! Cu toate acestea, a intrat pe teren şi a luptat până la capăt, adică până în super-tie-break. Au pierdut cu 2-6, 6-2, 10-8, dar rezultatul are acum, când bănuim ce s-a aflat în sufletul Jarmilei, străluciri de victorie. Pentru a înţelege mai bine ce a simţit australianca sâmbătă, vă redau în continuare mesajul pe care ea l-a postat azi pe site-ul WTA.

“În primul rînd, iubesc să joc la acest turneu. Am amintiri extraordinare de acum câţiva ani şi iubesc tot ce se petrece la acest turneu, de la directorul lui până la restul staff-ului şi toţi ceilalţi care sunt aici. Este foarte relaxant să fii acolo şi mereu mă voi întoarce cu plăcere. În fiecare an abia aştept să joc acest turneu. Dar vineri după-amiază mi s-a comunicat că a murit mama.

A fost un şoc. Am fost foarte tristă. Am plâns mult când am aflat. Încă mai plâng. Nu pot să cred că mama s-a dus – întotdeauna a fost cea mai bună mamă din lume şi o iubesc foarte mult. Îmi va lipsi toată viaţa. Într-un fel, mă simt ca într-un vis urât din care încerci să te trezeşti, dar nu poţi.

Am vorbit cu tatăl şi cu fratele meu imediat ce am aflat vestea şi ei mi-au spus să continui să joc, că am încă o viaţă şi am tenisul de care să mă preocup. Aşa că am încercat să câştig turneul pentru mama, dar aşa cum vă imaginaţi, a fost greu să mă concentrez şi, oricât de mult am încercat, nu am reuşit. Am fost foarte tristă când am pierdut. Mi-a sfâşiat inima – am vrut cu adevărat să câştig pentru ca mama să fie mândră, dar nu am putut.

Am avut un  an greu, şi a fost o decizie grea să joc în continuare, deşi vroiam să fiu cu tata şi cu familia mea, dar mama va fi acasă când voi ajunge. Toată lumea s-a purtat foarte frumos şi foarte bine cu mine – am primit o mulţime de flori foarte frumoase, iar acest lucru a însemnat foarte mult pentru mine. Iar partenera mea de dublu, Monica, este o fată încântătoare. Ne-am distrat foarte bine jucând împreună şi petrecând atâta timp împreună în această săptămână. Din păcate, am pierdut, dar tot a fost frumos să jucăm finala.

Pentru fanii mei, vă mulţumesc pentru suportul pe care mi l-aţi arătat în aceste ultimel 18 luni, are au fost grele pentru cariera şi viaţa mea”

Cu drag, Jarka

One thought on “Drama Jarmilei Gajdosova, partenera Monicăi Niculescu din China: a aflat înaintea finalei de la Guangzhou că i-a murit mama!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close