SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTO: Alexandra Dulgheru alături de Rafael Nadal azi, în cabinetul medicului

FOTO: Alexandra Dulgheru alături de Rafael Nadal azi, în cabinetul medicului


Alexandra Dulgheru s-a intalnit azi cu Rafael Nadal in cabinetul medicului Mikel Sanchez

Revenirea Alexandrei Dulgheru în circuitul profesionist de tenis se amână cu câteva săptămâni. Jucătoarea noastră a fost azi la un nou control în Spania, la cabinetul din Barcelona al medicului Mikel Sanchez, iar acolo s-a întâlnit, aşa cum vedeţi din această fotografie, cu Rafael Nadal, venit şi el de la Madrid pentru control. În cazul ambilor verdictul a fost acelaşi: totul merge spre bine dar revenirea în circuit trebuie amânată deocamdată..

Azi am fost la clinică, la Barcelona, şi acolo m-am întâlnit cu Rafa. Deocamdată voi mai sta câteva săptămâni până voi începe turneele. La controlul de azi s-a relevat faptul că totul merge pe calea cea bună, dar că încă trebuie să mă mai antrenez la capitolul pregătire fizică, să îmi întăresc muşchii picioarelor, pentru a reveni la o formă care să poată susţine o activitate continuă pe terenul de tenis“, mi-a declarat, în urmă cu câteva momente, Alexandra. Ea a mai spus că “deocamdată nu sunt pregătită să susţin un turneu. Mai bine o iau încet dar sigur. nu vreau să mă grăbesc să revin, o voi face atunci când voi fi pregătită sută la sută“, mi-a mai spus Alexandra. Care astfel va sări peste turneul de la Telavi, din Georgia, acolo unde se înscrisese iniţial.

La fel stau lucrurile şi în ceea ce-l priveşte pe Nadal: “Rafa îşi ia şi el timpul necesar revenirii. Este mai bine şi el, dar încă nu ştiu când va reveni“, a mai spus Alexandra, în exclusivitate pentru Doartenis.ro.

O atitudine, cea a Alexandrei, de profesionist adevărat, care ştie că nu e de glumit cu sănătatea. Şi că în sportul de performaţă graba strică treaba la propriu. Felicitări, Alexandra, pentru atitudinea ta. Şi abia te aştept din nou în circuit, indiferent când se va întâmpla acest lucru.

2 thoughts on “FOTO: Alexandra Dulgheru alături de Rafael Nadal azi, în cabinetul medicului

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close