SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > FOTOGALERIE: 4 turnee de Grand Slam, 4 campioni diferiți: Djokovic, Nadal, Federer și Murray

FOTOGALERIE: 4 turnee de Grand Slam, 4 campioni diferiți: Djokovic, Nadal, Federer și Murray


Djokovic, Nadal, Federer si Murray, campionii anului 2012

Pentru prima dată după mulți ani, circuitul mondial masculin are 4 campioni diferiți în cele 4 turnee de Grand Slam ale anului. Dar și mai important este că toate finalele s-au disputat între primii 4 jucători ai lumii, ceea ce denotă o forță extraordinară a acestui grup.

La Australian Open s-a impus Novak Djokovic, care a câștigat Australian Open după 5-7, 6-4, 6-2, 6-7, 7-5 în fața lui Rafael Nadal. Iar AICI puteți vedea o FOTOGALERIE cu Novak Djokovic și trofeul cucerit la Melbourne.

La Roland Garros rolurile s-au inversat: s-a impus Rafael Nadal, care l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5 pe Novak Djokovic. Iar AICI puteți vedea o FOTOGALERIE cu Rafael Nadal și trofeul cucerit la Paris.

La Wimbledon a fost rândul lui Roger Federer să se impună. El l-a învins în finală pe Andy Murray, de care a dispus cu 4-6, 7-5, 6-3, 6-4. Iar AICI puteți vedea o FOTOGALERIE cu Roger Federer și trofeul cucerit la Londra.

În fine, la US Open Andy Murray a spart gheața și a cucerit primul titlu de Grand Slam din istorie, după 7-6, 7-5, 3-6, 2-6, 6-2 cu Novak Djokovic. Iar AICI puteți vedea o FOTOGALERIE cu Andy Murray și trofeul cucerit la New York.

2 thoughts on “FOTOGALERIE: 4 turnee de Grand Slam, 4 campioni diferiți: Djokovic, Nadal, Federer și Murray

  1. Cred ca traim in cea mai puternica era din tenis. Au mai fost rivalitati tari cu 2. La sf anilor 80, inceputul anilor 90, erau 2, uneori 3 pe unii ani. Dar 4 atat de tari si cu 10 clase peste restul nu tin minte sa fi fost.

    1. Da, e clar cea mai puternica era din tenis, sper sa ramana toti sanatosi inca un an doi ca sa mai avem parte de astfel de meciuri, Chair sa existe atatea combinatii posibile in care sa nu stii rezultatul dinainte e extraordinar pentru tenis. Si pentru noi,c ei care ne uitam la meciurile lor.

Leave a Reply

Top