SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova a confirmat despărțirea: A fost un moment greu pentru amândoi

Maria Sharapova a confirmat despărțirea: A fost un moment greu pentru amândoi


Maria si fostul ei iubit, Sasha Vujacic

Maria Sharapova s-a calificat aseară în optimile US Open după o victorie lejeră, 6-1, 6-1 cu americanca Mallory Bourdete, dar toată lumea a așteptat cu sufletul la gură conferința de presă pentru a afla din gura fostului lider mondial dacă este adevărat că nu mai este împreună cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic, așa cum ați putut citi în exclusivitate AICI. Ei bine, ea a confirmat acest lucru.

Niciodată nu am fost persoana care să anunțe astfel de lucruri. Eu nu am anunțat că suntem împreună sau că ne-am logodit. Așa am făcut în toate relațiile mele. Nu sunt o astfel de persoană căreia să-i placă asfel de lucruri. Nu sunt un announcer… Și nu dau interviuri despre asta sau nu fac ședințe foto despre așa ceva”, și-a început răspunsul la întrebare Maria. Apoi a confirmat despărțirea, spunând că ”a fost o decizie grea pentru amândoi. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru amândoi dar carierele și programul nostru au făcut să ne fie foarte greu și dificil să ne mai vedem, mai ales de când el s-a transferat în Turcia. El nu a mai putut călători atât de mult.Odată, el nu a mai ajuns acasă timp de zece luni, cât a stat în Turcia, așa că totul a devenit foarte dificil”, a mai spus Maria.

Ea a încheiat spunând că au rămas în relații bune. ”Avem un respect imens unul pentru altul. Încă îmi place să-l numesc prieten. Am petrecut ani cu adevărat minunați împreună”.

2 thoughts on “Maria Sharapova a confirmat despărțirea: A fost un moment greu pentru amândoi

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close