SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 5 septembrie 2012: Ploaia a pus stăpânire pe US Open

POZA ZILEI, 5 septembrie 2012: Ploaia a pus stăpânire pe US Open


Ploaia a pus stăpânire pe US Open

Așa cum era de așteptat, căci se întâmplă cu o rigurozitate demnă de o cauză mai bună în fiecare an ploaia a pus stăpînire pe US Open în a doua săptămână a turneului.

Astfel, ieri s-a stabilit doar o semifinalistă din întrecerea feminină (Victoria Azarenka, învingătoare cu 6-1, 4-6, 7-6 în fața deținătoarei trofeului, Samantha Stosur, și un al cincilea sfertfinalist în întrecerea masculină (David Ferrer, învingător cu 7-5, 7-6 6-4 în fața lui Gasquet). În rest, meciuri întrerupte sau amânate. Printre ele și cel al lui Roddick, care și-a mai prelungit cariera cu cel puțin o zi, căci partida cu Del Potro a fost întreruptă în tie-break-ul primului set, la 1-0 pentru american. De asmemenea, Sharapova a fost salvată de ploaie, ea și Bartoli fiind trimise la vestiare la 4-0 în primul set pentru franțuzoaică.

2 thoughts on “POZA ZILEI, 5 septembrie 2012: Ploaia a pus stăpânire pe US Open

  1. ti-am zis eu ca stosur nu isi apara titlul?
    iar bartoli….deja m-a ametit cat sare si loveste in gol cu racheta…ma uit la meciul ei cu maria, probabil ca o sa castige dupa cum arata jocul, dar poate macar in turul urmator sa se opreasca

Leave a Reply

Top