SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Primul Campionat Naţional de Squash are loc în week-end, în Bucureşti

Primul Campionat Naţional de Squash are loc în week-end, în Bucureşti


Afisul primului Campionat National de Squash din Romania

În acest week-end, Bucureştiul va găzdui un eveniment sportiv special: primul Campionat Naţional organizat vreodată în România. Acesta va avea loc în perioada 29-30 septembrie, la clubul World Class Grand.

Înscrierile la acest turneu, care se va desfăşura pe două secţiuni, simplu băieţi şi simplu fete, se fac online pe www.asociatiadesquash.ro şi www.worldclass.ro . Vor participa 64 de sportivi, care vor lupta pentru premii de peste 3.000 de euro. Îi veţi putea vedea în direct, în transmisiunile live care vor fi difuzate pe cele două site-uri.

Nu doar locaţia este de cinci stele, dar şi organizarea, căci buna desfăşurarea a partidelor va fi asigurată de 4 arbitri internaţionali, totul desfăşurându-se sub patronajul Federaţiei Internaţionale şi a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Dacă doriţi să îi vedeţi la lucru pe cei mai buni jucători şi jucătoare de squash, e bine să mai ştiţi că sâmbătă meciurile încep la ora 10, iar duminică la 11.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close