SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > România nu e cap de serie la tragerea la sorți de mâine din Cupa Davis. Cu cine am putea juca?

România nu e cap de serie la tragerea la sorți de mâine din Cupa Davis. Cu cine am putea juca?


Echipa României de Cupa Davis invingatoare, la finalul meciului cu Finlanda

ITF a dat publicității azi lista capilor de serie pentru tragerea la sorți de mâine din Cupa Davis. În grupa 1 Euro-Africană, care ne interesează pe noi, România nu se numără printre cei 4 capi de serie. Astfel, mai mult ca sigur vom avea de jucat două meciuri pentru a ajunge la mult-doritul baraj pentru Grupa Mondială.

Sistemul de disputare al meciurilor e simplu: 3 din cei 4 capi de serie, în cazul acesta Rusia, Suedia, Africa de Sud și Olanda, sunt direct calificați în turul 2. Celelalte 7 echipe vor intra direct în turul 1: Danemarca sau Finlanda (depinde de cine câștigă barajul), Marea Britanie, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia și Ucraina. Tragerea la sorți are loc miercuri, la Londra, la ora 13.00 (ora României)

Iară unde vom juca în primul meci în funcție de posibilii adversari:

Acasă vom juca împotriva Slovaciei, Marii Britanii, Olandei, Poloniei, Danemarcei, Africii de Sud, Suediei

În deplasare vom juca împotriva Ucrainei și Rusiei.

Prin tragere la sorți se va decide gazda cu Slovenia.

În Grupa Mondială, cei 8 capi de serie sunt, în ordine, Spania, Cehia, Argentina, Serbia, Franța, SUA, Croația și Kazakstan. Adversarele acestora se vor alege dintre următoarele 8 țări: Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Germania, Israel, Elveția și Italia.

2 thoughts on “România nu e cap de serie la tragerea la sorți de mâine din Cupa Davis. Cu cine am putea juca?

  1. ce-ar fi sa jucam cu marea britanie si sa vina murray la bucuresti?!ma rog, in romania, ca vad ca in ultima vreme bucurestiul nu mai e agreat
    eu in schimb as vrea danemarca sau polonia.la danezi nu stiu pe nimeni, iar la polonezi in afara de kubot, altcineva nu imi da fiori
    de ce sa zic cum ii mai aud pe unii pe la noi: eu vreau sa jucam cu real sau barcelona sa aducem spectatorii in tribune si banii in buzunare?
    nu, eu vreau o echipa slaba sa mergem mai departe!
    simplu, nu?

    1. eu nu cred ca va veni Murray, asa ca Marea Britanie mi se pare foarte accesibila. Eu de regula vreau echipe slabe, nu imi place sa cad de pe cai frumosi, mai bine cu martoaga si ajung la finis.

Leave a Reply

Top