SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Cristina Dinu > Finale și semifinale cu prezențe românești în turneele feminine ITF

Finale și semifinale cu prezențe românești în turneele feminine ITF


Monica Niculescu

Un sfârșit de săptămână foarte bun pentru jucătoarele noastre în turneele ITF. Elena Cadar și Cristina Dinu sunt în finală, iar Monica Niculescu, Raluca Olaru, Edina Gallovits, Diana Buzean și Laura Andrei joacă azi în semifinalele diverselor turnee feminine ITF din această săptămână.

Monica Niculescu, a treia favorită a celui mai important turneu ITF al săptămânii, cel de la Poitiers (100.000 + H), a ajuns în penultimul act după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe rusoaica Iulia Punitseva și va juca pentru finală cu Elena Bovina.

Raluca Olaru a ajuns în semifinale în Brasilia (25.000), după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe principala favorită, americanca Julia Cohen.Raluca Olaru este calificată și în finala de dublu, acolo unde face pereche cu Elena Bogdan.

În SUA, la Florence Open, Edina Gallovits Hall, a doua favorită, a trecut în sferturi cu 6-2, 6-2 de japoneza Akiko Omae și va juca în semifinale cu Stephanie Dubois.

În Antalya (10.000), Diana Buzean, principala favorită, a dispus în sferturi cu 6-4, 6-1 de Barbara Sobaszkiewicz, din Polonia. În proba de dublu, Diana Buzean a fost eliminată în semifinale, dar în finală avem totuși o româncă: Alexandra Damaschin, care face pereche chiar cu poloneza învinsă de Buzean în sferturi la simplu.

Elena Cadâr a ajuns în finala probei de simplu de la Ashkelon (10.000). Ea a învins-o cu scorul de 6-2, 6-7, 6-2 pe Ani Amiraghian (Armenia) și va juca pentru titlu cu Ekaterina Tour, din Israel.

La Dubrovnik (10.000), Laura Andrei și-a confirmat statutul de favorită principală. Ea a ajuns în semifinale după 6-4, 6-4 cu Barbora Krejcikova (Cehia) și va juca pentru finală cu Karin Morgosova (Slovacia).

În fine, la turneul de 25.000 din Lagos, Cristina Dinu a ajuns în finală după ce a trecut cu 6-2, 7-6 de Tadeja Majeric (Slovenia).

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close