SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO și VIDEO: Roger Federer în noua reclamă dulce, făcută pentru Lindt!

FOTO și VIDEO: Roger Federer în noua reclamă dulce, făcută pentru Lindt!


Roger Federer alături de un fan fidel 🙂

Roger Federer, celebrul ambasador al la fel de celebrei ciocolate elvețiene Lindt, a lansat o nouă reclamă cu doar o zi înaintea începerii turneului de la Basel, acolo unde Roger e principalul favorit. Vedeți mai jos reclama, care e tradusă în engleză pentru că e vorbită în germană, fiind destinată pieței elvețiene.

Finalul e dulce foc, veți vedea.

2 thoughts on “FOTO și VIDEO: Roger Federer în noua reclamă dulce, făcută pentru Lindt!

  1. am gasit-o aseara pe site-ul lui, o pusese unul disperat ca mine, asa, si m-a topit la final, mai rau decat se topeste ciocolata!
    e dulce tot, si el, si ciocolata si finalul, absolut tot!
    si apropo de un alt articol al tau cu fetele pe ponei:
    eu sunt asa mai egoista un pic cand e vorba de roger si iti spun ca nici macar fetele lui nu as vrea sa concureze cu el, as vrea ca numele de federer sa ramana cunoscut in istorie doar prin el, pentru ca e unic, nici macar fetele nu il pot egala si nu as vrea sa il egaleze, asa sunt eu, sincera si egoista, am pierdut de multe ori ca am spus ce am simtit si nu m-am pierdut in vorbe goale sau de fatada

    1. nici nu cred ca il vor putea egala, dar nici nu cred ca vor incerca sa faca asta. Au de dus un nume greu, si daca vor incerca sa il depaseasca sau sa devina la fel de celebre ca si el, ar avea numai de suferit. Cel putin asa cred. Ele trebuie sa isi vada de viata lor, daca se poate sa faca sport sa il faca, dar pt placere. Sper ca nu se vor apuca de tenis, caci vor avea doar de suiferit., Daca vor sa faca performanta ar trebui sa faca un sport de echipa, sa fie si ele in grup, ca sa fie toti ochii pe ele, ca e stresant rau de tot.

Leave a Reply

Top