SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău a confirmat că va juca împreună cu Max Mîrnîi: ”Îl cunosc de la 14 ani”

Horia Tecău a confirmat că va juca împreună cu Max Mîrnîi: ”Îl cunosc de la 14 ani”


Horia Tecau in semifinala de la Cincinnati

Horia Tecău a confirmat azi în mod oficial că va juca împreună cu fostul lider mondial de dublu, belarusul Max Mîrnîi. Confirmarea a venit în urmă cu câteva minute, în studioul Realitatea TV. De asemenea, Horia a mai spus că partida cu Danemarca, din primul tur al Grupei 1 Euro Africane a Cupei Davis va avea loc la București.

Referitor la viitoarea relație cu Mîrnîi, Horia a spus că a ajuns să joace cu el după ce s-a sfătuit cu cei din jurul său: ”Înainte de a schimba un partener te gândești la toate posibilitățile și te sfătuiești cu cine poți. Eu m-am sfătuit cu prietenii mei, cu antrenorii mei Andrei Pavel și Gabriel Trifu dar și cu ceilalți jucători români din circuit. Eu sunt cam cel mai tânăr din circuitul de dublu, ceilalți sunt cu 8-9 ani mai mari și vroiam să iau cea mai bună decizie”, a declarat Horia la Realitatea TV. El a mai mărturisit că îl cunoaște pe Max de foarte mulți ani. ”Îl știu de când aveam 14 ani și eram la Academia Bolletieri, acolo unde se antrena și el. El înainte de a fi un foarte bun jucător de dublu a fost un foarte bun jucător de simplu. Am foarte multe de învățat de la el și cred că am făcut cea mai bună alegere”, a mai spus Tecău.

Horia va pleca mâine spre Paris, acolo unde va juca alături de Lindstedt la ultimul Masters al anului. Apoi, cei doi vor disputa ultimul meci împreună, la Turneul Campionilor, acolo unde vor juca pentru al doilea an consecutiv.

Îl cunosc de la 14 ani, de cand eram la Academia BOlettieri . A fost un jucator forte bun de simplu. AM multe de învățat de la el

Înaintea fiecărui punct stabilim exact ce e va întâmpla. parenerul meu stie exact unde mă voi duce, unde voi servi, unde mă voi duce.

Vom juca la București cu Danemarca.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Monica Niculescu a câştigat un concurs de overgrip la Wilson

2 thoughts on “Horia Tecău a confirmat că va juca împreună cu Max Mîrnîi: ”Îl cunosc de la 14 ani”

 1. Noroc pentru Alexandra Dulgheru !

  Benicarlo, ITF 25K, esp, 05.11.2012-11.11.2012, ~~ zgura ~~~

  Lista TP:
  1. Cadantu
  2. Knapp
  3. Cabeza-Candela

  10. Dulgheru

  Succes !

Leave a Reply

Top