SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Jucăm cu Danemarca în Cupa Davis! Finlanda a retrogradat!

Jucăm cu Danemarca în Cupa Davis! Finlanda a retrogradat!


Bucuria romanilor dupa victoria cu Finlanda

România va întâlni Danemarca în primul tur al Grupei I Euro-Africane a Cupei Davis, ediţia 2013! Danezii au produs surpriza şi au învins Finlanda, echipa pe care românii au învins-o dramataic în septembrie la Cluj! Finlandezii, fără Jarko Nieminen, au pierdut chiar la Helsinki cu 4-1 şi au retrogradat în Grupa a II-a (a treia divizie valorică).

Danezii, cu care ne vom confrunta în perioada 1-3 februarie 2013, în România, nu au jucători prea cunoscuţi. Cel mai bine clasat jucător al lor e Frederik Nielsen, care ocupă locul 367 în lume la simplu şi 23 la dublu. AICI vedeţi desfăşurarea întâlnirii Finlanda – Danemarca.

Cel mai probabil, meciul România – Danemarca se va disputa tot la Cluj-Napoca. Câştigătoarea acestui meci, care va fi mai mult ca sigur România, va juca în intervalul 5-7 aprilie contra Olandei, pentru calificarea în barajul de promovarea în Grupa Mondială. Meciul cu Olanda se va disputa, de asemenea, în România.

CITEȘTE ȘI:  Andrei Pavel a anunţat echipa de Cupa Davis a României: Hănescu, Crivoi, Ungur şi Tecău

2 thoughts on “Jucăm cu Danemarca în Cupa Davis! Finlanda a retrogradat!

  1. Cat noroc am putut avea! Danemarca e o echipa varza, Frederik Nielsen e cel mai bun jucator al lor si si el e praf. Ne calificam fara emotii cu 5-0

Leave a Reply

Top