SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Lindstedt a confirmat despărțirea de Horia Tecău începând din 2013

Lindstedt a confirmat despărțirea de Horia Tecău începând din 2013


Horia Tecau si Robert Lindstedt au sarbatorit cu bere in vestiar titlul de la Cincinnati

Horia Tecău este un caracter tot mai rar întâlnit în sportul mondial. El continuă să fie profesionist și să nu comenteze despărțirea de Robert Lindstedt de la finalul anului, deși toată lumea afirmă că Turneul Campionilor va fi ultimul pentru ei în actuala formulă. Inclusiv Robert Lindstedt, care a confirmat pe blogul lui acest lucru!

Mesajul, scris în suedeză, a fost decriptat de ProSport, care a notat că Lindstedt a confirmat despărțirea: ”Amândoi ştim că aveam nevoie de o mică pauză şi de o schimbare. Citesc că suntem duşmani, că nu ne mai înţelegem şi că de aceea ne despărţim, ceea ce e total greşit. Nu m-am certat cu Horia, dar jucăm de trei ani împreună, ceea ce e destul de mult pentru un dublu. Nu a fost o decizie uşoară să ne despărţim, dar când Zimonjic m-a întrebat dacă îmi doresc să jucăm împreună, m-am gândit mult la asta”, a scris Lindstedt pe blogul lui. Ce a mai avut de comentat suedezul puteți citi AICI , în articolul publicat de ProSport.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău şi Robert Lindstedt joacă mâine finala la Bucureşti!

4 thoughts on “Lindstedt a confirmat despărțirea de Horia Tecău începând din 2013

  1. Corect ! Horia da dovada mai mereu de un caracter deosebit, isi alege cu grija cuvintele, este pozitiv , inspira incredere…Robert a insemnat foarte mult in cariera lui Horia (si reciproca e valabila); la inceput a avut avantajul experientei, a gandit strategiile (cunoscand foarte bine adversarii, multi din ei fosti coechipieri), l-a ajutat pe Horia datorita ranking-ului sa acceada impreuna la turnee unde era mai greu de patruns. In schimb, Horia a venit cu sange proaspat, tineresc, atitudine pozitiva, “foamea” de a invata cat mai repede si mai mult . A reusit . Curand s-a ajuns la un echilibru, valoarea echipei a inceput sa stea in felul in care se suplineau in momentele cheie ale meciurilor. Echilibrul yin si yang (sa zicem). In acest moment Robert are o varsta, a ajuns la maximul carierei sale, si nu de unul singur ( fara Horia are doar 3 turnee castigate in plus cu peste 80 patreneri !!!!!). Singur zice : ” dar jucăm de trei ani împreună, ceea ce e destul de mult pentru un dublu”. Mai sa fie… Este un om simpatic, putin dificil, corect si imprevizibil, care simte ca poate-i trece vremea si nu castiga un Grand Slem. Fiul meu e mandru ca are un autograf de la Lindstedt, lipit la el pe dulap ; cand vin colegii in vizita, se lauda de parca e autograful lui Nastase.. Despre Horia, numai de bine.El urca “dealul” in acest moment. El a fost no.1 mondial la juniori la dublu, acum este in primii 6-8, cu perspective mai bune.
    Sper ca vorbim de viitorul lider mondial la dublu in urmatorii 2 ani (macar lasati-ma, va rog, sa cred asta). Numai bine !

    1. da, cu siguranta Horia are un viitor mare in circuitul de dublu. SI eu il vad tot lider mondial in viitorul apropiat. Lindstedt e un om care se schimba dupa cum bate vantul. SA te ghidezi dupa principiul ca dupa 3 ani trebuie sa iti schimbi partenerul denota neseriozitate, dupa parerea mea… Indiferent cu cine va juca in viitor Horia va aduna noi si noi titluri, nu am nici o indoiala.

        1. e, la mine e posibil, ca sunt doar fan, nu pierd si nu castig bani din schimbarea favoritilor. Dar la ei daca se tot schimba de la un partener la altul e posibil sa isi dea cariera peste cap

Leave a Reply

Top