SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Marius Copil şi Florin Mergea, cele mai bune locuri din carieră

Marius Copil şi Florin Mergea, cele mai bune locuri din carieră


Marius Copil

Prestaţiile bune avute de Marius Copil în ultima perioadă nu au rămas fără urmări în clasamentul mondial. El ocupă, de azi, cea mai bună poziţie din carieră – locul 178 în lume, cu 11 mai sus decât precedentul loc.

În clasamentul mondial de simplu, mai bine clasaţi decât el sunt doar Victor Hănescu, care a coborât de pe locul 58 pe 61, şi Adrian Ungur, care s-a menţinut pe locul 118.

În clasamentul mondial de dublu, Horia Tecău staţionează pe 7. Florin Mergea, campion la Rennes, a urcat două poziţii, până pe 92, ocupând cea mai bună poziţie din carieră. Al treilea român din ierarhia mondială e Andrei Dăescu, care a coborât două poziţii, până pe 128.

2 thoughts on “Marius Copil şi Florin Mergea, cele mai bune locuri din carieră

  1. bravo ,cat mai repede in prima suta pt copil ,care se pare ca so pus serios pe treaba ,o ajuns pe tablou principal Stockholm (Suedia)dupa ce o trecut 3 tururi in calificari

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close