SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu a urcat pe locul 63; Sorana Cîrstea se menţine pe 26

Monica Niculescu a urcat pe locul 63; Sorana Cîrstea se menţine pe 26


Monica Niculescu

Monica Niculescu a urcat, graţie semifinalei de la Poitiers, cinci locuri în clasamentul mondial, acolo unde ocupă acum locul 63. Jucătoarea româncă cel mai bine clasată este Sorana Cîrstea, care a urcat pe locul 26.

În Top 100 le mai regăsim pe Simona Halep, care se menţine pe 47, iar Irina Begu, care a urcat pe 52, şi Alexandra Cadanţu, care staţionează pe locul 87.

În Top 200 WTA mai figurează două jucătoare din România. Edina Gallovits-Hall a urcat de pe locul 120 pe 113, iar Cristina Mitu de pe 201 pe 197 (cel mai bun loc al carierei). În afara acestui top, trebuie remarcată ascensiunea Cristinei Dinu, care a urcat 51 de locuri după cel de-al doilea succes obţinut în Nigeria. Ea a ajuns acum pe cel mai bun loc al carierei, 268.

La dublu, lucrurile sunt neschimbate. Monica Niculescu (27) şi Irina Begu (37) staţionează pe locurile lor, ele fiind singurele românce din Top 100. Raluca Olaru şi Elena Bogdan, campioane în Brasilia, au urcat câte două locuri şi ocupă locurile 129, respectiv 131.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a scăpat de Petra Kvitova. Doar Caroline Wozniacki și Lucie Safarova ar mai putea-o depăși în clasament

Leave a Reply

Top