SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > POZA ZILEI, 21 octombrie 2012: Ziua cea mare pentru Monica Niculescu!

POZA ZILEI, 21 octombrie 2012: Ziua cea mare pentru Monica Niculescu!


Monica Niculescu

Monica Niculescu este personajul zilei în tenisul mondial, având de disputat două finale în aceeași zi. În Luxemburg, Monica va juca mai întâi finala de simplu, de la ora 16.00, ora României, contra uneia dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, americanca Venus Williams. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

AICI vedeți o fotogalerie cu Monica Niculescu în acțiune în Lumxemburg.

Monica, aflată pe locul 70, a jucat finala acestui turneu și anul trecut – a pierdut-o în fața actualului lider mondial, Victoria Azarenka -, aceasta fiind a doua finală a carierei. Venus, aflată pe locul 41, încearcă să obțină al 44-lea titlu al carierei. Pentru fostul lider mondial, aceasta e a 71-a finală a carierei!

La 30 de minute de la festivitatea de premiere a finalei de simplu, Monica va intra din nou pe teren. De data aceasta alături de Irina Begu, împreună cu care va încerca să câștige al doilea lor titlu de dublu al sezonului, după cel de la Hobart. Cele două, cotate cu șansa a doua la titlu, vor întâlni principalele favorite, cehoaicele Hlavackova și Hradecka.

Multă baftă azi, Monica! Multă baftă azi, Irina! Vă ținem pumnii!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close