SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > VIDEO: Rafa Nadal a vorbit aseară, la un post de televiziune din Spania, despre superstițiile sale

VIDEO: Rafa Nadal a vorbit aseară, la un post de televiziune din Spania, despre superstițiile sale


Rafael Nadal la El Hormiguero de la Antena 3 din Spania

Invitat aseară la emisiunea El Hominguero de la postul spaniol Antena 3, Rafael Nadal a fost extrem de destins și de sincer. Mai jos vedeți două înregistrări din emisiune, în care Rafa vorbește despre cum decurge recuperarea, dar și despre superstițiile sale.

Astfel, Rafa a mărturisit cum decurge o zi de meci pentru el. Înainte de orice, face un duș rece, pentru a se tonifia. Apoi, ascultă muzică, apoi trece la pusul gripului la cele 6 sau 7 rachete pe care le are mereu cu el. Urmeaza masajul, din nou muzica în căști, apoi pusul bandanei. A mai mărturisit că niciodată nu iese pe teren înainte de a trece pe la toaletă.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat și despre superstiția cu așezatul sticlelor de apă între game-uri dar și despre gestul său de a-și scoate mereu pantalonii din fund. Răspunsul lui Rafa a fost foarte haios: ”Chestia cu sticlele e o prostie, dar mă ajută să mă concentrez. Uite așa le aranjez, dar să știi că trebuie să fie o sticlă de apă plată și una de apă minerală. Dar dacă la mania cu sticlele pot renunța, că e o prostie, la cea cu pantalonii nu pot, nu am cum”, a răspuns el. De asemenea, a recunoscut că nu doarme niciodată fără să aibă televizorul aprins, și preferă să stea în casă atunci când tună și fulgeră.

Vedeți în continuare două înregistrări din emisiune, prima e cea de la început, a doua e cea în care se vorbește despre superstițiii, dar în care veți vedea și diverse imagini din cariera lui.

One thought on “VIDEO: Rafa Nadal a vorbit aseară, la un post de televiziune din Spania, despre superstițiile sale

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close