SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Știrile zilei, 28 noiembrie 2012: Serghei Bubka jr este din nou pe picioarele lui și face fizioterapie

Știrile zilei, 28 noiembrie 2012: Serghei Bubka jr este din nou pe picioarele lui și face fizioterapie


Sergei Bubka


Știrile zilei vin cu o veste bună: Serghei Bubka jr, cel care a picat de la etajul trei al unui apartament din Paris, chiar după noaptea de Halloween, e bine. Ba chiar face fizioterapie. El a acordat primele declarații celor de la ATP. În rest, veți găsi o groază de alte știri interesante.

1. Boris Becker a împlinit 45 de ani și și-a aniversat ziua de naștere la Londra. AICI vedeți fotografii de la petrecere, dar și un reportaj făcut de Daily Mail.

2. Elena Baltacha a primit titlul de doctor onorific al unei universități din Scoția. AICI aflați mai multe despre această distincție.

3. Raluca Olaru a scris un editorial de excepție, în care explică, din interior, ascensiunea fetelor noastre în tenisul mondial. Îl puteți citi AICI.

4. Juan Carlos Ferrero îl va antrena în regim part-time pe Nicolas Almagro. AICI aflați mai multe despre această colaborare.

5. Un nou scandal mocnește în tenisul francez. Nathalie Tauziat nu vrea să demisioneze din Federația Franceză de Tenis, după cum puteți afla AICI.

6. Sergei Bubka jr este din nou pe picioarele lui după căderea de la etajul 3 din urmă cu câteva săptămâni. AICI vedeți și o fotografie cu el, dar puteți citi și declarații ale lui.

7. Turneul de la Auckland se anunță unul foarte puternic, cu 7 jucători de Top 30 deja confirmați. AICI aflați despre cine e vorba.

8. Pentru că e vremea topurilor, ATP a făcut și unul al celor mai surprinzătoare înfrângeri din sezon. Sau a celor mai surprinzătoare victorii… depinde din ce unghi privim totul. AICI vedeți ocupanții pozițiilor 6-10.

9. Australianul Matt Ebden s-a căsătorit, că tot e vremea însurătorii pentru tenismeni. AICI vedeți o fotografie de la nuntă.

JUCAȚI TENIS CU REDUCERE DE 50%: Dacă doriți să jucați tenis în București, AICI găsiți un cupon de reducere cu 50% pentru o oră sau două de tenis în Drumul Taberei.

JUCAŢI TENIS CU REDUCERE DE 59%: Dacă doriţi să jucaţi tenis în Herăstrău, AICI găsiţi un cupon de reducere cu 59% pentru două ore.

Wintermag.ro

One thought on “Știrile zilei, 28 noiembrie 2012: Serghei Bubka jr este din nou pe picioarele lui și face fizioterapie

Leave a Reply

Top