SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Serghei Bubka junior a căzut de la etajul 3!

EXCLUSIV: Serghei Bubka junior a căzut de la etajul 3!


Sergei Bubka

Serghei Bubka junior, fiul legendarului Serghei Bubka, a suferit, azi dimineaţă, un accident teribil! A căzut de la etajul 3 al unui apartament din Paris! Acum se zbate între viaţă şi moarte!

Accidentul s-a petrecut azi, în jurul orei 7 dimineaţa, în pe strada Camoens, situată în arondismentul 16. Sergei Bubka, în vârstă de 25 de ani şi numărul 186 mondial, a căzutde la etajul 3 al unui imobil situat pe acea arteră! A suferit multiple fracturi iar la spitalul Georges Pompidou, unde a fost transportat de urgenţă, s-a aflat pentru câteva ore între viaţă şi moarte.

Accidentul a fost unul absolut prostesc! Bubka junior, care este şi iubitul Victoriei Azarenka, se afla în apartamentul unui prieten şi a rămas blocat în baie! Nu a ales ltă variantă de a ieşi de acolo decât încercând să meargă pe balustrada exterioară, pentru a ajunge într-o altă cameră, unde geamul era deschis! Din păcate, aventura s-a sfârşit foarte prost.

3 thoughts on “EXCLUSIV: Serghei Bubka junior a căzut de la etajul 3!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close