SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: David Ferrer cu trofeul de la Paris, primul Masters cucerit în carieră

FOTOGALERIE: David Ferrer cu trofeul de la Paris, primul Masters cucerit în carieră


David Ferrer cu trofeul de la Paris


David Ferrer, al cincilea jucător al lumii, a dat lovitura vieţii la Paris. El a câştigat cel mai important turneu din carieră, impunându-se în finala Mastersului din capitala Franţei, după ce l-a învins cu 6-4, 6-3 pe polonezul Janowicz. A fost, cu adevărat, o victorie a lui David împotriva lui Goliath!

Ferrer devine astfel nu doar primul spaniol care se impune la Paris, dar şi al patrulea jucător din istorie care câştogă primul titlu Masters după împlinirea vârstei de 30 de ani – Ferrer are 30 de ani şi 216 zile. Acesta e al şaptelea trofeu cucerit de David în acest sezon, el mergând la Turneul Campionilor din postura de cel mai aureolat participant din acest punct de vedere.

Iată în continuare câteva imagini cu David Ferrer şi trofeul ciudat acordat la Paris, dar şi cu învinsul său din finală.

David Ferrer cu trofeul de la Paris


David Ferrer cu trofeul de la Paris


Ferrer si Janowicz la festivitatea de premiere de la Paris
Ferrer si Janowicz la festivitatea de premiere de la Paris


4 thoughts on “FOTOGALERIE: David Ferrer cu trofeul de la Paris, primul Masters cucerit în carieră

  1. trebuia sa vezi diferenta de inaltime din polonez si presedintele federatiei franceze!
    francezii astia sunt ciudati rau cu trofeele lor, il tot aratau in timpul meciului dar, zau daca m-am prins ca e trofeul pt castigator!

  2. si inca ceva, fara legatura cu tenisul:
    diseara as vrea din suflet sa bata dinamo, desi stii ca nu sunt dinamovista, dar as vrea sa bata pentru ca prietenul meu care acum ma vegheaza din ceruri era dinamovist oana la moarte si dincolo de ea, asa cum spuneti voi, si stiu cum ar fi trait meciul asta si cat de fericit l-ar fi facut o victorie a lor

Leave a Reply

Top