SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > POZA ZILEI, 3 noiembrie 2012: Michael Llodra, îmbrățișat de fiul de 5 ani după victoria cu Querrey

POZA ZILEI, 3 noiembrie 2012: Michael Llodra, îmbrățișat de fiul de 5 ani după victoria cu Querrey


Teo, fiul lui Llodra, după meciul castigat de tatăl sau la Paris

Cea mai frumosă imagine a celui mai nebun turneu Masters din ultimii ani, cel de la Paris, a fost surprinsă după victoria lui Michael Llodra în sferturile de finală contra americanului Sam Querrey, scor 7-6, 6-3. El a fost îmbrățișat, imedat după meci, de fiul său în vârstă de 5 ani, Teo, care atât de mândru a fost de tatăl său încât a dat și el un autograf pe camera de filmat. Astfel de momente parcă fac mai frumos sportul, nu?

A, și încă ceva. Dacă ne luăm după tricoul pe care în poartă, se pare că Teo va urma cariera bunicului și se va face fotbalist. Tatăl lui Michael, Michel, a jucat fotbal la Paris Saint Germain, echipă al cărei tricou îl poartă și micuțul Teo.

Și pentru că am vorbit de semifinalele de la Paris, acestea sunt surprinzătoare de-a dreptul: Simon  – Janowicz și Ferrer – Llodra.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close