SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ştirile zilei, 27 noiembrie 2012: Mardy Fish revine în ianuarie, la Auckland. Soderling nu ştie data revenirii

Ştirile zilei, 27 noiembrie 2012: Mardy Fish revine în ianuarie, la Auckland. Soderling nu ştie data revenirii


Mardy Fish


Ştiri foarte interesante azi. Veţi vedea că e vorba de reveniri, de premii, de planuri ale marilor jucători pentru startul sezonului 2013. Tot ce e mai important găsiţi mai jos.

1. Mardy Fish va reveni în circuit în luna ianuarie, la Auckland. AICI citiţi mai multe despre întoarcerea americanului.

2. Robin Soderling nu ştie dacă şi când va reveni în circuit. AICI citiţi declaraţiile suedezului.

3. Laura Robson a primit premiul de revelaia anului 2012 în WTA. AICI aflaţi mai multe.

4. Grigor Dimitrov a plecat de la Mouratoglou şi se antrenează acum în Suedia. AICI vedeţi cine sunt noii lui antrenori.

5. Uncle Toni îl va însoţi pe Rafael Nadal pentru prima dată la Doha. AICI vedeţi de ce.

6. Djokovic a anunţat că nu va juca nici un turneu ATP înainte de Australian Open. Va participa doar la demonstrativul de la Abu Dhabi şi la Cupa Hopman. AICI aflaţi mai multe şi vedeţi şi că se gândeşte să joace în Cupa Davis.

JUCAȚI TENIS CU REDUCERE DE 50%: Dacă doriți să jucați tenis în București, AICI găsiți un cupon de reducere cu 50% pentru o oră sau două de tenis în Drumul Taberei.

BandofCreators.com

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 25 martie 2014: Tomas Berdych nu va juca în sferturile Cupei Davis

7 thoughts on “Ştirile zilei, 27 noiembrie 2012: Mardy Fish revine în ianuarie, la Auckland. Soderling nu ştie data revenirii

  1. In sursa citata se spune ca Tillstrom va merge cu el in turnee. Insa Norman nu cred ca va sta departe de cineva care e clar “top 10 material”.

  2. Un pas mare ptr Dimi daca vrea sa ajunga ceva;)) Mouratoglou sa ramana cu Serena daca mai e:))) Soderling nu cred ca mai reveni e cam dus tenisul ptr el la un turneu de retragere ptr el il mai vad!

Leave a Reply

Top