SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ştirile zilei, 4 noiembrie 2012: Echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis; Caroline Wozniacki revine de luni în Top 10 WTA

Ştirile zilei, 4 noiembrie 2012: Echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis; Caroline Wozniacki revine de luni în Top 10 WTA


Caroline Wozniacki

Finala de la Paris se apropie, Turneul Campionilor se apropie, finala Fed Cup e în plină desfăşurare. Iată cele mai importante ştiri despre aceste evenimente, dar nu numai.

1. Echipa Serbiei încearcă azi marea cu degetul şi speră să revină de la 0-2 în finala Fed Cup din Cehia. AICI vedeţi declaraţiile jucătoarelor din Serbia după prima zi.

2. Andy Murray recunoaşte că anul acesta joacă muilt mai relaxat la Turneul Campionilor. AICI vedeţi ce a declarat înaintea începerii competiţiei.

3. Dineul de la Turneul Campionilor a fost punctul de interes al serii de ieri. AICI vedeţi ce au declarat jucătorii şi câţi bani s-au strâns din donaţii.


4. Povestea semifinalelor de la Paris o citiţi AICI.

5. O scurtă analiză a grupelor de la Turneul Campionilor o găsiţi AICI

6. Calificată în finală la Sofia, Caroline Wozniacki revine de luni în Top 10 WTA. AICI vedeţi în locul cui.


7. A fost anunţată componenţa echipei Spaniei pentru finala Cupei Davis. AICI vedeţi care sunt cei 4 jucători aleşi de Corretja.

8. Antalya a devenit “capitala tenisului mondial”. În localitate se dispută, anual, peste 100 de turnee futures! AICI vedeţi mai multe despre acest loc, unul interesant şi pentru jucătorii români.


One thought on “Ştirile zilei, 4 noiembrie 2012: Echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis; Caroline Wozniacki revine de luni în Top 10 WTA

Leave a Reply

Top