SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Veşti bune din turneele ITF: Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Daiana Negreanu s-au calificat în semifinale

Veşti bune din turneele ITF: Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Daiana Negreanu s-au calificat în semifinale


ra

Monica Niculescu in Luxemburg

Veşti bune din turneele ITF feminine disputate în această săptămână. Avem mai multe jucătoare calificate în semifinale. Rezultatele lor le găsiţi mai jos.

La Nantes (50.000 + H), Monica Niculescu, a doua favorită, a ajuns în semifinale. Ea a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-1, pe cehoaica Pliskova, şi va lupta pentru un loc în finală contra franţuzoaicei Virginie Razzano.

La Buenos Aires (25.000 de dolari), Raluca Olaru a ajuns în semifinale după ce a învins-o cu scorul de 7-6, 6-4 pe argentinianca Maria Irigoyen, a şaptea favorită. Ea va juca pentru finală cu britanica Amanda Carreras. Elena Bogdan a fost eliminată în optimi. În proba de dublu a turneului de la Buenos Aires, Raluca şi Elena, favorite 2, sunt în sferturile de finală.

La Asuncion (10.000), Daiana Negreanu a ajuns în semifinale, după ce a dispus cu 6-1, 6-7, 7-5 de brazilianca Guimaraes. Daiana va juca pentru calificarea in finala contra argentiniencei Benitez.

În Antalya (10.000), Diana Buzean va disputa, alături de olandeza Danielle Harmsen, finala probei de dublu. Ele sunt principalele favorite ale competiţiei. În proba de simplu, Irina Bara şi Diana Buzean au fost eliminate în sferturile de finală.

La turneul de 25.000 de dolari din Istanbul, Ana Bogdan şi turcoaica Arantekin nu s-au prezentat la meciul din semifinale.

One thought on “Veşti bune din turneele ITF: Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Daiana Negreanu s-au calificat în semifinale

Leave a Reply

Top