SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu deschide azi programul Mastersului de la Sao Paulo

Victor Hănescu deschide azi programul Mastersului de la Sao Paulo


Victor Hanescu la conferinta de presa de la Sao Paulo


Victor Hănescu va deschide Mastersul de la Sao Paulo. El va juca azi, în primul meci al zilei, de la ora locală 15.00 (19.00 la București) contra slovenului Aljas Bedene. Cel de-al doilea român de la Masters, Adrian Ungur, va juca în meciul al treilea, de la ora locală 19.00 (23.00 la București) contra spaniolului Ruben Ramirez Hidalgo.

Clasat pe primul loc în clasamentul din 2012 realizat pe baza rezultatelor din turneele challenger, Victor va juca la această competiție din Brazilia, care poartă numele de Challenger Tour Finals cu un nou tip de rachetă. După 15 ani! Scopul este să se obișnuiească de pe acum cu ea pentru turneele ATP de la anul. Până acum, Victor evolua cu un Head MicroGel Radical Midplus, care era special adaptat pentru el.

În ceea ce privește acomodarea cu fusul orar și cu clima, dar și cu suprafața de joc, Victor, care a ajuns în Sao Paulo vineri, spune că totul e OK. ”Sunt odihnit, am ajuns în Sao Paolo de vineri. M-am acomodat cu clima – aici sunt cam 27 de grade – m-am şi antrenat puţin. Simt că o să fie bine, mai ales că pornesc din poziţia de favorit al acestui turneu. Oricum, provocările mari pentru cariera mea vor fi în luna ianuarie, când încep turneele ATP şi Australian Open”, a mai spus Hănescu.

El va termina pentru a noua oară în ultimii 10 ani în Top 100 ATP și, așa cum a declarat pentru site-ul oficial al ATP, aceasta ”arată că am muncit mult în aceşti ani şi că am făcut-o cu pasiune şi încredere. Sunt foarte mulţumit cu ceea ce am realizat în carieră până acum. Sunt foarte încântat să fac parte din elita jucătorilor din turneele Challenger şi că voi evolua în acest turneu. Cred că este un eveniment special şi unic”, a declarat Victor, cel care în iunie ocupa locul 153, iar acum este pe 63 în lume. “Îmi doream foarte mult să ajung din nou în top 100. Pentru prima oară în cariera mea am început să lucrez mai mult la partea mentală a jocului, ceea ce mi-a adus mai multă încredere şi succes“, a subliniat Hănescu.

JUCAȚI TENIS CU REDUCERE DE 50%: Dacă doriți să jucați tenis în București, AICI găsiți un cupon de reducere cu 50% pentru o oră sau două de tenis în Drumul Taberei.

Dasha

One thought on “Victor Hănescu deschide azi programul Mastersului de la Sao Paulo

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close