SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Horia Tecău va juca primul meci cu Max Mîrnîi la 15 decembrie, într-un demonstrativ cu frații Bryan

EXCLUSIV: Horia Tecău va juca primul meci cu Max Mîrnîi la 15 decembrie, într-un demonstrativ cu frații Bryan


Horia Tecau a jucat tenis cu micutii tenismeni (foto: doartenis.ro)


Horia Tecău se află în aceste clipe în avion, spre primul cantonament pe care-l face alături de noul său partener, belarusul Max Mîrnîi. În continuare veți putea citi ce mi-a declarat ieri, la primul ”antrenament” pe care l-a făcut cu racheta în mână de la Turneul Campionilor încoace, în compania copiilor, la baza lui Dinu Pescariu dim București. De altfel, AICI ați putut vedea poze cu el din timpul meciurilor.

Ei bine, Horia mi-a mărturisit că abia așteaptă să ajungă în SUA, pentru că este nerăbdător să revină pe teren. ”De la Turneul Campionilor nu am mai pus racheta în mână. Am avut o vacanță prelungită, de care aveam nevoie. De o săptămână a reluat pregătirea fizică”, mi-a spus el.

Cu Max, viitorul său partener, vorbește săptămânal și și-au propus ca obiectiv cucerirea unui titlu de Grand Slam în noul sezon. ”Primul meci îl vom disputa chiar peste câteva zile, pe 15 decembrie. Suntem invitați la un ranch din Sarasota de frații Bryan să le fim adversari într-un meci demonstrativ. Îi dai seama că e o mare onoare și sunt sigur că ne vom ridica la înălțimea evenimentului”, a mai zis Horia.

În ceea ce privește debutul lor oficial ca echipă, acesta se va produce la turneul de la Sydney. ”Am decis să sărim peste prima săptămână. Ne vom pregăti la Bradenton cu Ashley Fisher două săptămâni. Apoi, pe 23 decembrie voi reveni acasă, pentru Sărbători. Iar pe 1 ianuarie voi fi în avion cu destinația Sydney. Acolo vom debuta, iar acel turneu va fi singurul pe care îl vom juca până la Australian Open”, a mai mărturisit Tecău.

El a mai spus că a mai vorbit cu Robert, dar că nu știe nimic de programul acestuia. ”Pe mine mă interesează ca nouă să ne meargă bine. Și cred că așa va fi, căci vom avea pentru prima dată un antrenor dedicat. De altfel, aceasta a fost și una dintre marile probleme cu Lindstedt. El ajunsese la o vârstă și simțea că nu mai are nevoie de sfaturile nimănui. Eu, în schimb, simțeam că pentru a progresa, pentru a ajunge cât mai aproape de primul loc în lume, aveam nevoie de un antrenor. Din fericire l-am găsit pe Ashley, iar Max a fost de acord ca el să fie antrenorul nostru. Ne va însoți 20 de săptămâni pe an, iar ajutorul lui va fi, cu siguranță, foarte mare”, a mai explicat Tecău.

El a recunoscut că în fiecare an încearcă să fie acasă de Crăciun. ”De mai mulți ani mă pregătesc la Bradenton, în SUA. Acolo este Gabi Trifu, până acum mă pregăteam cu el. De data aceasta cantonamentul îl fac tot la Bradenton, dar cu alt antrenor, dar mă bucur foarte mult că sunt și Gabi, și Catrinel acolo. Crăciunul îl voi face acasă, alături de familie. Pentru mine Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an. Îmi doresc să fiu sănătos. În rest totul vine de la sine”, a încheiat Horia.

3 Suisses - VIP

5 thoughts on “EXCLUSIV: Horia Tecău va juca primul meci cu Max Mîrnîi la 15 decembrie, într-un demonstrativ cu frații Bryan

Leave a Reply

Top