SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Victoria Azarenka petrece Crăciunul singură: s-a despărţit de Serghei Bubka jr

EXCLUSIV: Victoria Azarenka petrece Crăciunul singură: s-a despărţit de Serghei Bubka jr


Victoria Azarenka a iesit la cumparaturi de Craciun


Victoria Azarenka, liderul tenisului feminin, este în această perioadă în febra pregătirilor. Cumpără de zor cadouri de Crăciun pentru familie şi prieteni. Nu şi pentru Sergei Bubka Jr, care între timp a devenit FOSTUL EI IUBIT.

Ea a mărturisit că s-a despărţit de el în timpul unor declaraţii făcute pentru presă în Sao Paulo, acolo unde a jucat în demonstrative prilejuite de turneului lui Roger Federer. Informaţia a trecut oarecum nebăgată în seamă, pentru că lumea era cu ochii în special pe Federer, nu pe ceilalţi. Cert este că Azarenka a spus că s-au dspărţit de ceva vreme, fără a specifica dacă separarea a avut loc înainte sau după căderea ucraineanului de la fereastra unui imobil situat la etajul 3, al unui bloc din Paris, aşa cum aţi putut citi AICI. Cert e că acum e singură, măcar la nivel declarativ. Căci lumea bănuieşte că relaţia cu RedFoo, de la formaţia cu nume imposibil, e mai mult decât una de prietenie.

AICI vedeţi prima apariţie în public a cuplului Azarenka/ Bubka.

Kuponiada

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Victoria Azarenka s-a relaxat prin Paris înainte de start la Roland Garros

2 thoughts on “EXCLUSIV: Victoria Azarenka petrece Crăciunul singură: s-a despărţit de Serghei Bubka jr

  1. ce ti-am zis eu tie mai demult?! alta data sa mai crezi si in instinctele mele!
    cred ca amaratul ala de bubka de-aia s-a aruncat de la etaj! o fi zis: doamne, cu asta m-a inlocuit?! atat de rau am ajuns?! a innebunit vika, zau asa!

Leave a Reply

Top