SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ştirile zilei, 21 decembrie 2012: Novak Djokovic a devenit coleg cu Sorana Cîrstea

Ştirile zilei, 21 decembrie 2012: Novak Djokovic a devenit coleg cu Sorana Cîrstea


Novak Djokovic

1. Novak Djokovic a semnat un contract cu IMG, cea mai mare firmă de impersariat din lume. A devenit, astfel, coleg cu Sorana Cîrstea, care a semnat cu ei de anul trecut. AICI aflaţi mai multe.

2. Roger Federer a povestit pentru o revistă elveţiană ce înseamnă Crăciunul pentru el şi ce face pentru a le asigura fetelor un colţ al lor în fiecare cameră de hotel. AICI citiţi traducerea în română

3. Rafael Nadal, îngrijorat în privinţa revenirii, dar realist în privinţa genunchiului. AICI citiţi mai multe

4. Serena Williams a făcut ceea ce trebuia să facă: a declarat în mod public că gestul Carolinei Wozniacki de a o imita nu a fost unul rasist. AICI citiţi declaraţia trimisă prin e-mail unui ziar american de Serena, care declară categoric: “Caro este prietena mea”.

5. Vera Zvonareva va rata startul sezonului. Nerefăcută după accidentarea de la Wimbledon, ea nu va juca nici un turneu în Australia, nici măcar Australian Open. AICI citiţi declaraţiile ei. Din păcate, suferă de o insuficienţă respiratorie, nu de ceva muscular sau osos, care ar putea fi rezolvat cu fizioterapie sau gimnastică medicală.

6. Shahar Peer, cea mai bună jucătoare israeliancă din istorie, a refuzat să dea mâna cu o adversară în semifinalele Cupei Israelului. AICI aflaţi motivul

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 15 aprilie 2013: Martina Hingis o va antrena pe Anastasia Pavlyuchenkova

Leave a Reply

Top