SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 10 ianuarie 2013: Ross Hutchins a început azi chimioterapia. El a plâns când a văzut dedicaţia lui Murray

ȘTIRILE ZILEI, 10 ianuarie 2013: Ross Hutchins a început azi chimioterapia. El a plâns când a văzut dedicaţia lui Murray


Ross Hutchins

1. Un interviu foarte interresant cu Li Na. AICI îl puteți citi.

2. Americanca Sloane Stephens începe să scoată capul în tenisul mare. Mulți o văd viitor număr 1 mondial. AICI vedeți un interviu cu ea.

3. Hocheistul rus Ovechkin, revenit în SUA, a povestit cât de fericit este după logodna cu Maria Kirilenko. AICI citiţi mai multe.

4. Ceea ce era de aşteptat să se întâmple s-a întâmplat: americanul John Isner nu va participa la Australian Open. AICI vedeţi care este diagnosticul în cazul lui.

5. WTA a mărit premiile cu 10%. AICI aflaţi la câte zeci de milioane au ajuns acum recompensele totale din tenisul feminin.

6. Dacă sunteţi fanii lui Roger Federer această aplicaţie pentru Smartphone cred că vă va plăcea. AICI o puteţi descoperi.

7. Ross Hutchins mărturiseşte că a plâns când Andy Murray i-a dedicat titlul de la Brisbane. AICI citiţi o poveste emoţionantă cu tenismenul briatnic, care azi a început chimioterapia.

4 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 10 ianuarie 2013: Ross Hutchins a început azi chimioterapia. El a plâns când a văzut dedicaţia lui Murray

  1. trista rau povestea asta cu ross si cu murray

    in ce priveste aplicatia lui roger…..daca roger imi da si un telefon destept atunci e buna si aplicatia, daca nu , e doar un trend si-atat
    iar ovechkin cred si eu ca e fericit la ce frumusete de fata si-a luat

  2. Cat pe-aci sa piarda meciul ! Sloane Stephens – Lauren Davis 6-3; 4-6; 7-5

    Sloane Stephens – USA / #29 / 28.03.1993 / 1.70 m /
    Lauren Davis ….. – USA / #91 / 09.10.1993 / 1.57 m /

Leave a Reply

Top