SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 13 ianuarie 2013: Cine poate produce surpriza la Australian Open?

ȘTIRILE ZILEI, 13 ianuarie 2013: Cine poate produce surpriza la Australian Open?


Svetlana Kuznetsova la Sydney

1. Federer se simte relaxat și refăcut după sezonul trecut. AICI citiți declarațiile lui de la Melbourne.

2. Un nou record pentru Federer. AICI aflaţi despre ce e vorba.

3. Pentru a intra în formă, Maria Sharapova s-a antrenat cu câţiva juniori australieni. AICI citiţi declaraţiile ei despre aceştia.

4. Kei Nishikori, adversarul lui Hanescu din primul tur, spune că genunchiul îi e refăcut în proporţie de 90% . AICI citiţi mai multe declaraţii de-ale lui.

5. O poveste despre tenisul masculin japonez, aflat în plină ascensiune, puteţi citi AICI.

6. Lleyton Hewitt va participa la al 17-lea Australian Open consecutiv. AICI citişi un material foarte interesant despre istoria prezenţelor lui Hewitt la turneul de la Melbourne.

7. Serena are planuri mari pentru 2013 şi nu s-a sfiit să şi le expună la conferinţa de presă de la Australian Open. AICI citiţi mai multe despre asta, dar şi cum poate ajunge ea lider mondial după turneul australian.

8. Cine poate produce surpriza la Australian Open? NBC vă prezintă 5 nume. AICI citiţi argumentele lor.

8 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 13 ianuarie 2013: Cine poate produce surpriza la Australian Open?

  1. daca vor fi surprize ele vor fi la fete, si nu ma refer la serena, pe ea nu o bate nimeni, ma refer la celelalte care sunt asteptate sa faca faze superioare, ca de obicei la turneele de mare slem va exploda o bomba si de data asta
    la baieti….pentru mine o surpriza ar fi sa faca ferrer semifinale, chiar dc imi place ft mult, o alta surpriza ar fi sa ajunga tsonga in a doua saptamana, si tare mi-e teama sa nu imi ofere si roger o mare surpriza, dar poate nu mi-o fi gura aurita, sau aramita?! 🙂

Leave a Reply

Top