SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2013: Dimitrov e în finală la Brisbane; Turneul ATP de la Belgrad a fost anulat!

ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2013: Dimitrov e în finală la Brisbane; Turneul ATP de la Belgrad a fost anulat!


Grigor Dimitrov

1. Turneul ATP de la Belgrad, deținut de familia Djokovic, și care se disputa în săptămâna următoare openului bucureștean, a fost șters din calendar. AICI aflați motivele.

2. Francezul Gasquet a spus că se retrage de la Sydney din motive personale. El trebuia să fie cap de serie numărul 1 după ce Tsonga, principalul favorit, se accidentase la Cupa Hopman și decisese să nu mai joace acest turneu. AICI aflați cine va fi cap de serie numărul 1 după retragerea francezilor.

3. Grigor Dimitrov s-a calificat în finala de la Brisbane, unde va juca împotriva lui Andy Murray, iar AICI citiți un material în cotidianul australian The Age despre cel supranumit ”baby Fed”.

4. Horia Tecău a semnat luna trecută un contract cu BMW Romania. AICI vedeți ce prevede acest contract

TinaR - VIP

4 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2013: Dimitrov e în finală la Brisbane; Turneul ATP de la Belgrad a fost anulat!

  1. anularea turneului de la belgrad din cauza ca nu a atras jucatori de top mie mi se pare o bila neagra rau de tot pentru djokovicii toti nu doar novak
    referitor la baby fed ma intreb oare asa scriau cronicile si despre roger cand a inceput sa scoata capul in lumea buna? pentru ca chiar de atunci nu am nimic pastrat in colectia mea de vechituri
    iar articolul cu horia……esti tare! 🙂

    1. 🙂 da, multumesc. Il tineam de muuult, de pe la inceputul lui decembrie, ca nu am avut cand sa il dau 🙂

      Cine stie cum se scria atunci de Federer… Dar din cate tin minte cuvintele de lauda erau cam tot la nivelul asta.

Leave a Reply

Top