SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 23 ianuarie: Roger Federer, criticat în Elveția! O rachetă a lui Nadal va ajunge în stratosferă!

ȘTIRILE ZILEI, 23 ianuarie: Roger Federer, criticat în Elveția! O rachetă a lui Nadal va ajunge în stratosferă!


Racheta lui Nadal va ajunge in stratosfera!

1. Roger Federer a ajuns să fie criticat în Elveția din cauză că nu joacă în Cupa Davis! AICI citiți declarațiile președintelui Federației Elvețiene de Tenis făcute la adresa lui. Iar AICI citiți un material din Le Matin pe tema absenței lui Federer din echipa pentru meciul cu Cehia. Oricum, la câte a făcut omul ăsta pentru tenisul elvețian, să te apuci să îl critici că nu joacă în Cupa Davis, mi se pare o enormitate fără margini.

2. 10 lucruri la care nu v-ați fi gândit să se întâmple înaintea începerii Australian Open. AICI le puteți citi.

3. Frații Bryan au decis când se vor retrage: în 2016, după Jocurile Olimpice de la Rio. AICI citiți declarațiile lor.

4. Serena Williams e bucuroasă de înfrângerea, de azi, căci astfel a pus capăt celor mai proaste două săptămâni ale sale la un turneu de Grand Slam. AICI citiți declarațiile americancei după eliminarea de la Australian Open.

5. O rachetă a lui Nadal va ajunge în… stratosferă . AICI aflați cum și când se va întâmpla acest lucru. Este, de fapt, un final al acțiunii emoționante începute de KIA, pe care ați văzut-o prima dată AICI.

Adidasi-Haine-Accesorii.ro

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 23 ianuarie: Roger Federer, criticat în Elveția! O rachetă a lui Nadal va ajunge în stratosferă!

  1. nu ma intereseaza ce spun cei care il critica, de aceea nici nu citesc articolul respectiv, eu stiu asa, ca atunci cand a venit el si-a castigat meciurile (cu exceptia lui isner) si ceilalti au avut nevoie de aportul lui pt a si le castiga pe ale lor la dublu, are 31 de ani, aproape 32, corpul lui nu mai tine la atata effort si dc vrea sa mai joace in circuit tb sa aiba grija de el, mai bine ar zice mersi ca il au si ca e al lor, noi ne plangem ca nu vine amaratul asta de hanescu!
    declaratia serenei nu mi-a placut, a facut exact ce a facut o data cu justine cand a zis ca de-aia a pierdut ca a jucat ea prost, niciun cuvant si despre fata asta care la 19 ani zici ca e sor-sa, cred ca se simte amenintata, lipsa crasa de fair play

Leave a Reply

Top