SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > 3 victorii la dublu pentru români la Australian Open: Begu/ Niculescu, Tecău/ Mirnyi și Hănescu/ Klizan sunt în turul 2

3 victorii la dublu pentru români la Australian Open: Begu/ Niculescu, Tecău/ Mirnyi și Hănescu/ Klizan sunt în turul 2

Monica Niculescu Irina Begu Hobart


Monica Niculescu şi Irina Begu

O zi bună pentru români la Australian Open în probele de dublu, acolo unde s-au calificat în turul 2 perechile Irina Begu/ Monica Niculescu, Horia Tecău/ Max Mirnyi și Victor Hănescu/ Martin Klizan.

La feminin, Irina Begu și Monica Niculescu au confirmat statutul de favorite 13 și s-au impus cu scorul de 6-2, 6-4 în meciul cu Eva Birnerova și Romina Oprandi. În turul secund, ele vor juca împotriva perechii Alexandra Panova/ Galina Voskobaeva.

Tot la feminin, și tot în turul 1, Sorana Cîrstea și austriaca Tamira Paszek au fost învinse cu scorul de 4-6, 7-6, 6-3 de perechea Varvara Lepchenko/ Saisai Zheng.

La masculin, Horia Tecău și Max Mirnyi au avut un meci greu, dar pe care l-au câștigat cu scorul de 6-7 (4), 7-6 (8), 6-3 în fața perechii Huey/ Inglot. Următorii adversari ai favoriților 4 vor fi Marcos Baghdatis și Grigor Dimitrov și e de așteptat ca meciul să fie programat pe un teren mai acătării, nu pe 22, așa cum a fost cel din această dimineață.

Tot dimineață, Victor Hănescu și slovacul Martin Klizan au ajuns în turul doi la dublu, după ce au învins cu scorul de 6-3, 6-4 perechea germană Andre Begemann/ Martin Emrich. În turul secund, Hănescu și Klizan vor juca împotriva cuplului Mahesh Bhupathi/ Daniel Nestor, favoriți 5.

3 thoughts on “3 victorii la dublu pentru români la Australian Open: Begu/ Niculescu, Tecău/ Mirnyi și Hănescu/ Klizan sunt în turul 2

  1. Ne descurcam mai bine la dublu oricum in final la dublu ultimul va ramane tecau!carstea a fost eliminata la dublu?

Leave a Reply

Top