SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > 4 românce pe tabloul principal la Hobart: Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu și Monica Niculescu

4 românce pe tabloul principal la Hobart: Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu și Monica Niculescu


Irina Begu incepe sezonul 2013 la Hobart

Turneul de la Hobart este unul dintre turneele WTA cu cea mai mare prezență românească pe tabloul principal din circuitul profesionist. Nu mai puțin de 4 jucătoare din țara noastră vor intra în focuri de mâine în Tazmania.

Favorită numărul 2, Sorana Cîrstea (27 WTA) va juca în primul tur cu campioana ediției trecute, nemțoaica Mona Barthel (39), de care a fost învinsă în 2010, la Luxembourg, în singurul meci direct între  cele două jucătoare de 22 de ani. Pentru Sorana va fi un meci dificil și pentru că, din păcate, nu este pe deplin refăcută după virusul contractat pe avionul spre Noua Zeelandă, și care a făcut-o să abandoneze în primul meci al sezonului, la Auckland. Ea nu s-a putut antrena toată săptămâna.

Simona Halep, aflată în jumătatea inferioară a tabloului, și Monica Niculescu, aflată în cea superioară, vor juca în primul tur împotriva unor jucătoare venite din calificările care se termină mâine.

AICI vedeți tabloul calificărilor de la Hobart, ca să v faceți o idee asupra potențialelor adversare ale celor două românce.

În fine, Irina Begu (52 WTA), aflată la primul meci oficial al unui sezon pe care eu i-l doresc de excepție, va juca în primul tur cu bulgăroaica Țvetlana Pironokova (42 WTA). Va fi o întâlnire în premieră între cele două jucătoare.

AICI vedeți tabloul principal de simplu de la Hobart.

În concursul de dublu, câștigat anul trecut de Irina Begu și Moncia Niculescu, după cum vă puteți reaminti AICI, vom fi reprezentați de o singură pereche: Irina Begu/ Simona Halep. Cele două românce vor juca în primul tur contra favoritelor 4, Liga Dekmeijere (Letonia)/ Megan Moulton-Levy (SUA).

AICI vedeți tabloul principal de dublu de la Hobart.

TinaR - VIP

3 thoughts on “4 românce pe tabloul principal la Hobart: Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu și Monica Niculescu

  1. Sorana (virus ?) – Nina (#80,RUS)

    obs. Nina Bratchikova (LL)

    Monica – Minella(#77)
    Simona – Arruabarrena Vecino (79)

Leave a Reply

Top