SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > 5 români joacă în prima zi la Australian Open

5 români joacă în prima zi la Australian Open


Sorana Cîrstea, la primul antrenament la Australian Open

Australian Open începe în forţă pentru jucătorii români. Nu mai puţin de 5 compatrioţi vor juca în prima zi a turneului de la Antipozi.

Cronologic, primii vor intra pe teren Victor Hănescu şi Sorana Cîrstea. Victor va juca împotriva japonezului Kei Nishikori, cap de serie numărul 16, în primul meci de pe terenul 6, cu începere de la ora 11.00, ora locală. Tot în primul meci, dar pe terenul 8, va juca şi Sorana Cîrstea. Aceasta o va întâlni pe Coco Vandeweghe (SUA).

Adrian Ungur va juca împotriva rusului Donskoy în al doilea meci de pe terenul 10. Tot în al doilea meci, dar de pe terenul 11, Irina Begu va juca împotriva olandezei Arantxa Rus.

Ultima româncă pe care o vom vedea în acţiune luni, în ziua inaugurală a Australian Open, va fi Alexandra Cadanţu, care joacă împotriva britanicei Heather Watson în al treilea meci de pe terenul 13.

FashionUp.ro

3 thoughts on “5 români joacă în prima zi la Australian Open

  1. Oare cati o sa mai ramana din astea 5?:)In mod normal Sorana trebe sa castige ,Begu are meci greu In ciuda locului din clasament Arantxa Rus ai o jucatore buna ,Ungur are si el sansa ,Cadantu o sa fie eliminata si Hanescu la fel

Leave a Reply

Top