SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > EXCLUSIV: Aflaţi cum l-a făcut Sorana Cîrstea pe Darren Cahill să comenteze finala feminină în kilt!

EXCLUSIV: Aflaţi cum l-a făcut Sorana Cîrstea pe Darren Cahill să comenteze finala feminină în kilt!


Darren Cahill şi-a ales tinuta sub indrumarea lui Andy Murray, si sub privirile amuzate ale lui Ivan Lendl

O discuţie care a avut loc anul trecut, înainte de Australian Open, a dus la o fază de tot hazul azi, în zona comentatorilor de la Melbourne. Fostul jucător Darren Cahill, în prezent comentator TV şi antrenor la echipa Adidas, a comentat finala feminină pentru ESPN, îmbrăcat în kilt! În acest pariu este implicată, veţi vedea, şi Sorana Cîrstea!

Totul a început în 2011, în octombrie, de ziua lui Cahill, care împlinea46 de ani. Din vorbă în vorbă şi din urare în urare – totul purtat pe Twitter -, Sorana, care se antrenează uneori cu Darren, i-a dat ideea lui Judy Murray, al cărui fiu face parte tot din echipa Adidas, să-l provoace pe australian că în cazul în care Andy va ajunge să joace finala Australian Open în 2012, atunci Cahill să se îmbrace în kilt.

Nu a fost să fie anul trecut, aşa că totul s-a reportat pentru acest an. La alegerea kilt-ului a contribuit şi Andy, care i-a fost partener de cumpărături australianului şi care, apoi, a publicat pe Facebook colajul de mai sus. Iar pozele cu acesta îmbrăcat în fustă au fost publicate apoi şi de Judy Murray pe Twitter, cu trimitere directă către Sorana. Le vedeţi mai jos.

Darren Cahill şi tinuta lui din cabina de comentator
Darren Cahill a pozat special pentru Judy Murray, care i-a trimis poza Soranei

Adidasi-Haine-Accesorii.ro

One thought on “EXCLUSIV: Aflaţi cum l-a făcut Sorana Cîrstea pe Darren Cahill să comenteze finala feminină în kilt!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close