SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTOGALERIE: Alexandra Dulgheru a petrecut Revelionul acasă, cu familia, pentru prima dată după 5 ani

FOTOGALERIE: Alexandra Dulgheru a petrecut Revelionul acasă, cu familia, pentru prima dată după 5 ani


Alexandra Dulgheru, de Revelion

Alexandra Dulgheru a intrat în noul an în cel mai plăcut mod posibil. Pentru prima dată după 5 ani, Revelionul a prins-o acasă, așa că a decis săintre în 2013 alături de cele mai importante persoane din viața ei: părinții.

A fost foarte liniștitor și mă bucur că am putut fi împreună cu ai mei. Doar sora mea a lipsit, căci ea e în America. Nu am vrut să ies, am preferat căldura căminului și m-am simțit chiar foarte bine. De vreo 5 ani nu am mai fost în țară de Revelion”, mi-a spus Alexandra. Recuperată pe deplin după operația suferită la genunchi, în luna martie, în Barcelona, ea va reveni în circuit în luna februarie. Va intra ”în pâine” la turneele din America de Sud. ”Abia aștept să revin. Acum încă sunt chinuită de o răceală, care m-a luat încă de dinainte de turneul de la Ankara, dar mă antrenez în program normal. Dacă voi primi wild card la Cali, acela va fi primul turneu pentru mine”, mi-a mai spus Alexandra.

În continuare, vă las să vedeți câteva fotografii de la Revelionul petrecut de ea, pentru care îi mulțumesc încă o dată că mi-a permis să le folosesc.

Alexandra Dulgheru, impreuna cu mama ei, de Revelion
Alexandra Dulgheru, de Revelion
Alexandra Dulgheru, de Revelion
Alexandra Dulgheru, de Revelion
Alexandra Dulgheru impreuna cu tatal ei, de Revelion

Comodo

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Fotografii cu Alexandra Dulgheru în timpul turneului de la Miami

Leave a Reply

Top