SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Max Mirnyi au ajuns în semifinale la Sydney

Horia Tecău și Max Mirnyi au ajuns în semifinale la Sydney


Horia Tecau si Max Mirnyi in Sydney

Horia Tecău și Max Mirnyi merg perfect împreună. Cei doi au ajuns în semifinale la Sydney, aceasta fiind a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate împreună.

AICI puteți vedea un interviu foarte haios luat celor doi la Sydney.

În această dimineață, Horia și Max, care au fost desemnați cap de serie numărul 4, au avut de înfruntat o pereche formată din jucători consacrați de dublu: Mahesh Bhupathi și Daniel Nestor. Cel din urmă, nimeni altul decât partenerul din ultimii doi ani al lui Max Mîrnyi, cel cu car a urcat până pe primul loc în lume în 2012. Belarusul nu a avut însă nici o milă față de fostul lui coechipier și, completat perfect de Horia, a învins cu scorul de 6-3, 6-4.

În semifinale, Tecău și Mirnyi vor juca împotriva perechii spaniole David Marrero/ Fernando Verdasco. În cealaltă semifinală se întâlnesc frațiii Bryan (favoriți 1) și spaniolii Granollers/ Lopez, favoriți 3.

TinaR - VIP

3 thoughts on “Horia Tecău și Max Mirnyi au ajuns în semifinale la Sydney

  1. Desi e cam devreme de tras concluzii, cred ca Horia a gasit cel mai potivit coleg pentru a depasi performantele din trecutul apropiat. Chiar discutam ieri cu cineva vis a vis despre cel mai puternic partener pe care l-ar fi putut avea Horia anul acesta.
    Tot Max pare cel mai adecvat din toate punctele de vedere, desi personal nu mi-ar displacea Llodra ( si in 2-3 ani Mergea).

Leave a Reply

Top