SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > România, fără Victor Hănescu contra Danemarcei în Cupa Davis

România, fără Victor Hănescu contra Danemarcei în Cupa Davis

Horia Tecau tenis Florin Mergea


Florin Mergea si Horia Tecau, din nou impreuna dupa 4 ani!

Victor Hănescu, cel mai bine clasat jucător român, nu face parte din lotul României anunţat de căpitanul nejucător Ciprian Porumb pentru meciul cu Danemarca, din grupa 1, zona Euro-Africană a Cupei Davis!

În aceste condiţii, la simplu vom fi reprezentaţi de Adrian ungur şi Marius Copil, iar la dublu deperechea Horia Tecău/ Florin Mergea. În lotul lărgit, pentru a se pregăti alături de titulari, mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

Din echipa Danemarcei fac parte Frederik Nielsen – care e şi cel mai bine clasat jucător al lor (374 la simplu şi 20 la dublu), Martin Pedersen, Thomas Kromann şi Christoffer Konigsfeldt.

Partida dintre România şi Danemarca va avea loc în perioada 1-3 februarie, la Cluj-Napoca.

Adidasi-Haine-Accesorii.ro

13 thoughts on “România, fără Victor Hănescu contra Danemarcei în Cupa Davis

 1. Ciprian Porumb dezvăluie de ce Victor Hănescu nu este în lotul de Cupa Davis: “S-au purtat negocieri financiare cu el, dar nu am ajuns la o înţelegere
  Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a făcut eforturi pentru a-l aduce în lot şi pe Victor Hănescu, la meciurile cu Danemarca, din 1-3 februarie, dar nu s-a putut ajunge la un consens.

  “S-au purtat negocieri financiare cu Victor Hănescu, dar nu am ajuns la o înţelegere. El şi-a exprimat disponibilitatea anul trecut să discutăm, am făcut eforturi, mi l-am dorit alături de noi şi chiar am încercat să oferim condiţii foarte bune, dar nu am reuşit. Victor a fost convocat oricum, la fel ca toţi jucătorii, dar nu a mai răspuns. Am aşteptat până astăzi, când am transmis lista oficială cu componenţa echipei”, a declarat Ciprian Porumb, pentru MEDIAFAX.

  Pe lista oficială a echipei României, înaintată marţi, figurează jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

  Tot marţi şi adversara României, Danemarca, şi-a anunţat lotul, format din jucătorii: Frederik Nielsen (29 de ani), Martin Pedersen (25 ani), Thomas Kromann (25 ani) şi Christoffer Konigsfeldt (23 ani). Cel mai titrat jucător nordic este Frederick Nielsen care ocupă locul 374 la simplu şi 20 la dublu.

  România şi Danemarca se vor duela între 1-3 februarie, la Cluj, meciurile contând pentru primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană.

 2. Asta nu ii jucator daca iti refuzi tara ,trebe sa fie o mandrie sa iti reprezinti tara ,auzi ce ii trebe negocieri financiare ,caracter 0,altu nici sa nu il mai convoace

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close