SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 27 la Australian Open

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 27 la Australian Open


Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea este singura reprezentantă a României care va fi cap de erie la Australian Open. Ea a fost desemnată favorită 27 la turneul care va începe luni. Principala favorită a întrecerii feminine e Victoria Azarenka.

La băieţi, Novak Djokovic e cap de serie numărul 1, aşa cum e firesc.

AICI vedeţi lista completă a celor 32 de capi de serie la masculin, respectiv feminin. În concursurile de dublu, perechile favorite se stabilesc după terminarea înscrierilor, dar e de aşteptat ca perechea Tecău/ Mirnyi să fie cel puţin cap de seie numărul 4.

Tragerea la sorţi a tablourilor de simplu va avea loc vineri, 11 ianuarie. Noi vom fi reprezentaţi pe tablourile principale de 5 fete, Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu, şi de doi băieţi, Victor Hănescu şi Adrian Ungur.

13 thoughts on “Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 27 la Australian Open

 1. “Noi vom fi reprezentaţi pe tablourile principale de 5 fete, Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu” ?

  Sunt sase fete. Edina Gallovits e de-a noastra.

 2. Explicatie – Gallovits
  Din top 100 – 7 nu joaca la AO Edina e pe pozitia 108, deci in lista e pe locul 101.
  Socoteala :128-101- 12 calificari = 15
  15 – prea multe – wc-uri … !!!

 3. @Lumea Tenisului via Facebook

  “Zici ca totul este bine
  Ca lumea ta e roz, dar a mea are buline
  Si iti faci din ce in ce mai putine
  Pareri bune din alea bune despre mine”
  LUMEA MEA (poet necunoscut)

  Obs.
  Sorana – Nina (Bratchikova, rusoaica)
  Nina, in 2012, s-a remarcat in doua turnee. In rest – nu s-a obosit cu tenisul. La AO a fost la inaltime. Le-a facut o cafteala pentru Pennetta (Nina – Pennetta 6-3; 1-6; 6-2) in turul I. A ochit tot o italianca – Brianti. A fost destul. La Rolland Garros a fost pe cai mari, dar totusi mici. A prins calificarile si apare in turul I – turneul principal. Nina, cu noroc, tragere la sorti, fara mila fiindca advesara era cap de serie 32. A jucat setul I, mai bine nu juca Nina, si rezultatul era – atentie !!! – Monica Niculescu – Nina 6-0. Rezultatul se cunoaste Nina Bratchikova – Monica Niculescu 0-6; 6-3; 6-3, apoi a mai castigat un meci. Nina era multumita – pe total 160 (AO) + 220 (RG) = 380 pct.Pana la 804 pct – celelalte 14 turnee(424 pct) ! Asta-i NINA.
  Era randul pentru Sorana ! Cirstea – Nina 2-0 iar in setul I ~~ 3-6 ~~. Setul III Cirstea – Nina 4-0, a urmat 4-2 iar Sorana a castigat foarte greu.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close