SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ŞTIRILE ZILEI, 14 ianuarie 2013: Rafael Nadal ar putea reveni mai devreme: la Vina del Mar, din 4 februarie

ŞTIRILE ZILEI, 14 ianuarie 2013: Rafael Nadal ar putea reveni mai devreme: la Vina del Mar, din 4 februarie


Rafael Nadal la primul antrenament pe zgură

1. Rafael Nadal ar putea reveni mai curând cu două săptămâni. El are un acrod de principiu cu organizatorii turneului Vina del Mar, în Chile, care începe la 4 februarie. AICI aflaţi mai multe.

2. Un rezumat al zilei inaugurale a Australian Open, făcut de profesionişti, puteţi citi AICI.

3. Nu mai există nici o şansă ca Federer să joace cu Cehia în Cupa Davis. AICI vedeţi componenţa echipei Elveţiei.

4. Cât de dură a fost pentru Venus Williams – o mare consumatoare de carne – trecerea la regimul vegan, puteţi citi AICI.

5. Caroline Wozniacki a vorbit în premieră despre imitarea Serenei Williams, care a stârnit un adevărat scandal. AICI citiţi declaraţiile danezei, care mi s-au părut a fi de bun simţ.

6. Jucătorii nu s-au sfiit să-şi arate încântarea că premiile pentru eliminaţii din primul tur de la Australian Open s-au mărit. AICI citiţi declaraţiile câtorva dintre ei.

7. Soţia i-a interzis lui Janko Tipsarevic să-şi mai facă tatuaje. AICI citiţi mai multe despre asta, dar şi despre alte întâmplări haioase de la Australian Open.

Papucei.ro

2 thoughts on “ŞTIRILE ZILEI, 14 ianuarie 2013: Rafael Nadal ar putea reveni mai devreme: la Vina del Mar, din 4 februarie

Leave a Reply

Top